Περίπου δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Γιώργο Γρυσμπολάκη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του aek365 που ανέφερε ότι με την υπάρχουσα πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην χώρα, ο Ντέμης δεν μπορεί να βρει άμεσα βιώσιμη λύση για την ομάδα. Κάτι που μεταφέρει την ευθύνη για την σωτηρία της ΑΕΚ (δηλαδή, την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων της) στους μεγαλομετόχους Νίκο Νοτιά και Supporters.
Ο Δημητρέλος εξερχόμενος από το γραφείο του Ντέμη στο Μαρούσι μίλησε για την συνάντηση τονίζοντας ότι άμεσα δεν υπάρχει βιώσιμη λύση από τον Νικολαΐδη και ότι ίσως υπάρχει μετά τις εκλογές, όταν υπάρξει σταθερότητα στην χώρα σε πολλά επίπεδα. «Τα πράγματα είναι δύσκολα δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει συσσώρευση προβλημάτων και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό και στην εφορία. Ενημερώσαμε τον Ντέμη Νικολαϊδη για τα θέματα που υπάρχουν και ο ίδιος μας είπε τη γνώμη του για το χειρισμό που θα μπορούσε να γίνει. Είπαμε ότι θα συνεχίσουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο εφόσον το επιλέξουν οι μέτοχοι στη ΓΣ.» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και εν συνεχεία απάντησε σε ερωτήσεις.
Αν ξεκαθάρισε ο Ντέμης τι θα κάνει: «Ο ίδιος αυτό που μας είπε είναι πως δεν έχει βρει την οριστική λύση που θα ήθελε, την οποία όμως μπορεί να έχει μετά τις εκλογές. Αλλα εμείς πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να βρούμε λύσεις για να λειτουργεί η εταιρεία μέχρις τις 30/6».
Για το χρόνο που πιέζει και τι σκοπεύουν να κάνουν: «Δεν μπορούμε να γεννήσουμε τα λεφτά. Με τον κ. Νοτιά δεν έχω μιλήσει. Οι Σαπόρτερς αυτό που μπορούσαν να κάνουν μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο, το έχουν κάνει, αλλά δεν φτάνει. Επομένως η επόμενη κίνηση για να βρεθούν χρήματα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχθεί αύριο, είτε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν άμεσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, θα δούμε».
Σχετικά με την Εφορία και τα χρήματα που χρωστάει η ΑΕΚ: «Συζητήσαμε και αυτό το θέμα, σας είπα πως για να μπουν λεφτά θα μπουν είτε από την αύξηση, είτε από τα διαρκείας. Και η φορολογική ενημερότητα είναι πρόβλημα για την αδειοδότηση, αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόβλημα είναι και το κατά πόσο η εταιρεία θα είναι βιώσιμη την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν πως η εταιρεία μπορεί να είναι βιώσιμή, αλλά το πρόβλημα είναι η ρευστότητα που πρέπει να αποκτήσουμε τους επόμενους δύο μήνες. Σας είπα ποιοι είναι οι μοναδικοί πόροι που μπορούν να υπάρξουν. Δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος.
Αν πάει ο Ντέμης στη ΓΣ: «Όχι δεν θα έρθει. Θα μας στείλει το πρωί ένα έγγραφό, το οποίο θα διαβάσουμε. Με αυτό θα ενημερώνει για τη στάση που θα κρατήσει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εσο ετοιμος κ φετος για το διαρκειας οπου κ αν παιζει η ομαδα.. στερηθηκα αλλη μια χρονια 10 καφεδες+10 cinema+10ποτα κ μαζεψα το ελαχιστο που μου ζητα η ΑΕΚ...(στο μυαλο κ στην ψυχη μου νιωθω οτι την κλεβω κ ολας) ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: κομμενο το τζαμπα με ντου στην εξεδρα!!!! ειναι ΠΟΛΥ ευκολο να τους εξαλειψουμε απο την κερκιδα! το πως? ολοι μας κουβαλαμε καθημερινα μαζι μας το "οπλο" που θα προστατευσει την ομαδα απο τους Λουμπεν Ενωσιτες!!!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ Ο Κ.ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ. ΠΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥ/ΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥ/ΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ0,ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ . ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
parte mono 20xrona paidia na paizoun stin AEK kai 2 kalous xenous kai kante ta koumanta sas. geniki eisodo se kathe mats me 10 euro kai sta derby mi sas xeso kai afiste tin xronia na kilisei (elpizo na min pesoume b ethniki alla mono etsi tha meinoun lefta sto telos) kai doste gereiro daneiko kapou eleos 4 xronia mas exei stoixisei pano apo 2,5 ekatommiria
KUKLOFORHSTE X8ES TA EISITIRIA DIARKEIAS TUPOSTE 60000 KAI BALTE GENIKI EISODOS 150 EURO PAO STOIXIMA POS 8A POLI8OUN OLA ME AUTA MAZEUEIS 9 MIRIA META TI DIKAIOLOGIES 8A BROUN GIA NA MHN EPENDUSOUN PALI STHN PAE? E? AINTE ZOA MAS EXETE KATASTREPSEI PSUXOLOGIKA
DEN 8A KANH MIA DHLOSH O AEKARXHS XATZHXRHSTOS GIA TO 8EMA MHPOS 8ELH NA ANALABH PROEDROS AFOU APETHXE O FHLOSTOU O NTEMHS TELHKA PAME PROTODHKIO;
KALH SOY NYXTA AEKARA....!!EKLOGES TORA REEEEEEEEEEEEEE.........