Τα άσχημα αποτελέσματα της εθνικής Αργεντινής και το γεγονός ότι μπορεί να μείνει εκτός Μουντιάλ έχουν δώσει λαβή για σχόλια σε γνωστά (και άγνωστα) πρόσωπα της showbiz της χώρας.
Σε εκπομπή της αργεντίνικης τηλεόρασης ,λοιπόν, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις γνωστών προσώπων την ώρα που η Αργεντινή έπαιζε με την Παραγουάη. Μία από αυτές που μίλησαν ήταν και η Αμάλια Γρανάτα, της οποίας η μοναδική σχέση με το ποδόσφαιρο είναι ότι έχει κάνει παιδί με τον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Φαμπιάνι. Τι είπε η κ. Γρανάτα; Ότι η Αργεντινή παίζει άσχημα, ότι ο Μαραντόνα δεν μπορεί να μεταφέρει στους παίκτες με λόγια αυτό που έκανε με τα πόδια και άλλες εμφανείς παρατηρήσεις. Σώπα μαντάμ!!!
Ο Περίεργος
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
