Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Παιχνίδι υπέρβασης με ΠΑΟ»

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλεί οφ της Σούπερ Λίγκα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να παραταχθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό με αρκετές απουσίες, αλλά ο Γιώργος Δώνης δηλώνει πως άπαντες είναι έτοιμοι για μια νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Μετά την πάρα πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη εναντίον της ΑΕΚ, πλέον φθάνουμε στην τελική ευθεία διεκδικώντας μια καλή θέση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υπέρβασης για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ότι καλύτερο γίνεται.

Είναι φυσιολογικό και να υπάρχουν απουσίες και να υπάρχει κόπωση αλλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά γυμνασμένοι όλη την σεζόν και έχουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά και φιλοδοξίες για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο Παναθηναϊκός, είναι η ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες και ένα από τα στοιχεία που θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι είναι τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή της».

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ