Ισόπαλη 2-2 (25-17, 23-25, 25-20, 23-25) αναδείχτηκε στο πρώτο της φιλικό για φέτος κόντρα στον Πανελλήνιο, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Στο κλειστό της Κυψέλης, οι δυο νεοφώτιστοι, δοκίμασαν για πρώτη φορά τις δυνατότητές τους σε αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου να εντοπίσουν και να διορθώσουν εγκαίρως τις αδυναμίες τους.
Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, γι' αυτό και η εν λόγο αναμέτρηση δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα. Οι Ολυμπιονίκες, δεν είχαν στη διάθεσή τους κανέναν από τους ξένους τους, ενώ από τη μεριά της Ενωσης, δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας, Κώστας Γκιρτζίκης (σ.σ έχει ένα τράβηγμα στην ωμοπλάτη) κι ο Ντένισον Κονσεϊσάο, που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, αλλά κι ο Θεόκλητος Καριπίδης που βρίσκεται με την Εθνική στην Τουρκία.
Ο Κώστας Αρσενιάδης δοκίμασε πολλές αλλαγές, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του. «Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Και οι δυο ομάδες δοκίμασαν πολλές αλλαγές, αλλά είχαν και πολλές απουσίες, αφού αμφότερες δεν είχαν στη διάθεσή τους τους ακραίους τους», ήταν το σχόλιο του κιτρινόμαυρου τεχνικού για το χθεσινό παιχνίδι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
