Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Το καλύτερο είναι η αφαίρεση βαθμών»

Ο Ζεπ Μπλάτερ αναφέρθηκε σε μέτρα που πρόκειται να παρθούν με αφορμή την πρόσφατη τιμωρία της Τσέλσι  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ακόμα και την αφαίρεση βαθμών σκέφτεται ο Πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ για περιπτώσεις όπως αυτές της Τσέλσι με τον Γκαέλ Κακουτά.

Η Τσέλσι τιμωρήθηκε με απαγόρευση κάθε μεταγραφικής δραστηριότητας για δυο περιόδους κατηγορούμενη για παράνομη προσέγγιση στον ποδοσφαιριστή της Λανς.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να προτείνει ανάλογες τιμωρίες και στις περιπτώσεις πρόκλησης επεισοδίων αλλά και ρατσιστικών φαινομένων.

Σε δηλώσεις του ο Μπλάτερ τόνισε: «Είναι σωστό να αφαιρούνται βαθμοί. Κάποια στιγμή υπήρξε θέμα στην Ελβετία γιατί οι δύο ομάδες που ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, η Βασιλεία και η Ζυρίχη δεν είχαν καλή συμπεριφορά. Τελικά τιμωρήθηκαν με αγώνες χωρίς θεατές.

Η γνώμη μου είναι το να δώσει μια ομάδα ένα αγώνα χωρίς θεατές, είναι σαν να τιμωρείς το ποδόσφαιρο. Δεν τιμωρείς τους συλλόγους», είπε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ θα αφαιρούσα ένα βαθμό από κάθε ομάδα και μετά δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Το καλύτερο είναι η αφαίρεση βαθμών.

Για παράδειγμα για ρατσισμό υπάρχει πρόστιμο 100.000 ή 200.000 λιρών και πάντα βρίσκεται κάποιος να το πληρώσει. Όμως αν αφαιρεθούν βαθμοί θα είναι ένα παράδειγμα. Οι εθνικές ομοσπονδίες πρέπει να βρουν το θάρρος να το κάνουν αυτό για να σταματήσει. Πρέπει να τους ακουμπήσουν εκεί που πονάνε. Αφαίρεση βαθμών και μετά θα σταματήσει».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Τσέλσι επεσήμανε: «Υπάρχουν ομάδες που κοιτούν τα βιβλία τους και άλλες που ήδη έχουν ανακοινώσει ότι κάποιος παίκτης δεν έχει συμβόλαιο μαζί τους, είναι ακόμη ερασιτέχνης για να είναι σίγουρες ότι βρίσκονται κάτω από το καθεστώς που ισχύει για τους νεαρούς παίκτες».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ