Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Για να μην τον... ματιάσει

Ο Τζον Τέρι αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ιβάν Κλάσνιτς  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην διάρκεια του αγώνα μεταξύ Αγγλίας - Κροατίας, ο Ιβάν Κλάσνιτς έφτυσε τον Τζον Τέρι όπως καταγγέλλει ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας.

Ο Κλάσνιτς αντικατέστησε στην διάρκεια του παιχνιδιού τον Εντουάρντο, μόλις ο τελευταίος μείωσε για την Κροατία σε 4-1. Ο Τέρι ενημέρωσε για το περιστατικό τον διαιτητή της αναμέτρησης Αλμπέρτο Ουντιάνο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή να βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ο Τέρι τόνισε: «Δεν είναι κάτι το ωραίο. Μπήκε στο γήπεδο εκνευρισμένος. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τον οποίο φιλονικώ. Ωστόσο είναι από αυτές τις καταστάσεις που δεν πρέπει να αφήνουμε να μας χαλάσει μια εξαιρετική βραδιά».

Από δυο γκολ πέτυχαν οι Τζέραρντ και Λάμπαρντ και από ένα ο Γουέιν Ρούνεϊ στο επιβλητικό 5-1 κόντρα στην Κροατία στο «Γουέμπλεϊ».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ