Μία επίσκεψη από κλιμάκιο της UEFA είχαν σήμερα στα Σπάτα. Όχι, δεν αφορούσε το θέμα της αδειοδότησης (έχουμε λίγο δρόμο ακόμα γι' αυτό το θέμα). Αφορούσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι. Τηλεοπτικό και δημοσιογραφικό κλιμάκιο της UEFA, λοιπόν, ταξίδεψε στη χώρα μας προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν.
Ο Ισλανδός μίλησε για τον τελικό, έδωσε τις προβλέψεις του, σε μία συνέντευξη που θα προβληθεί από το επίσημο site της UEFA την επόμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες πριν τον τελικό. Η UEFA, εν όψει του τελικού κάνει αφιερώματα στις δύο ομάδες, βάζοντας μεγάλους πρώην αστέρες των Μπάγερν και Τσέλσι να μιλήσουν γι' αυτή την μεγάλη μάχη. Και ο Γκούντγιονσεν ανήκει στην κατηγορία των «μεγάλων αστέρων» που πέρασαν από την Τσέλσι.
ΚΑΡΒ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ? ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ?! ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΕΣΕΙΣ !
Αν εννοεις παικταρα τον Βαργκας τοτε τι να πω?!τουλαχιστον ο λαγος παρα τα προβληματα δεν εχει βγαλει αχνα...ο Βαργκας απο τον Ιανουαριο ολο λεει οτι λυγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι και θελει να παει στην Μποκα...Σου αρεσει εσενα αυτο δλδ?
Μεινε ρε Γκουντι και του χρονου...θα κανεις τερατα...καλο ειναι που παιρνεις χρονο συμμετοχης...θα τον κρατησει ο Ντεμηνιο στην ΑΕΚαρα...ΔΙΩΞΤΕ τον Βαργκας...δεν καταλαβαινω γτ καποια αδερφια τον θελουν ακομα...μας εχει πριξει οτι θα φυγει και θα φυγει...ε ας φυγει ελεος...Σιγα τον παικτη στην τελικη!
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΓΚΟΥΝΤΙ!ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ!ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 650,000 Κ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΥΝΤΙ!?!?!?Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Κ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ.
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΓΚΟΥΝΤΙ!ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ!ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 650,000 Κ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΥΝΤΙ!?!?!?Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Κ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ.
Δεν θα μας πειραζε να μεινει αλλον ενα χρονο ο Γκουντι στην ΑΕΚ. Ειναι τεραστιο ονομα και ανεβαζει το προφιλ της ομαδας.
ELA RE PAIXTARA KATSE TOU XRONOU STIN AEKARA MAZI ME VARGAS NA FTIAXOUME OMADARA......PREPEI OMOS NA STAMATISOUN LUMPE DELLAS K AI KAFES....KAI NA FUGEI O GEREIRO...OLOI OI ALLOI OPOS EINAI...KAI ME 4 METAGRAFES SOSTES THA EIMASTE KOMPLE....THA EXOUME OMADARA XORIS UPERVOLES MILAW PANTA....AUTOI POU THA EXOUN POLU MEGALO PROVLIMA TOU XRONOU THA EINAI O VAZELAS KAI O PAOK....EMEIS PAIZOUME IDI ME MIKROUS KAI EXOUN PSITHEI KIOLAS POLU..TOU XRONOU THA PETANE OLOI TOUS....KLONARIDIS FOUNTAS KAI MPOUGAIDIS EXOUNE MEGALI VELTIOSEI....EXEI ARXISEI H ANTISTROFI METRISEI PAIDIA....OLA KILANE UPER MAS NA TO XERETE....