Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κανέλλη: Να επέμβει η ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό με τη Χρυσή Αυγή

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη ζήτησε την άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρέβαση της ΕΣΗΕΑ ζήτησε η βουλευτής του ΚΚΕ και πρώην δημοσιογράφος, Λιάνα Κανέλλη, για το περιστατικό που συνέβη πριν την χθεσινή ομιλία του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν μέλη του κόμματος φώναξαν σε όλους τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού.

«Περιμένω μέχρι το μεσημέρι την ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση, αν αληθεύει ότι ζητήθηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι. Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός και θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετούν;», δήλωσε η κ. Κανέλλη.

Μετά από το περιστατικό αρκετοί δημοσιογράφοι αρνήθηκαν να σηκωθούν όρθιοι και εκδιώχθηκαν από την αίθουσα, καθ' υπόδειξη και του κ. Μιχαλολιάκου.

Η ΕΣΗΕΑ πάντως δεν έχει εκδόσει καμία σχετική ανακοίνωση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ