«Πάλι γκολ ο Ζόνας;»
Και να θέλει να γλιτώσει από την «υπόθεση» Ζόνας ο Νίκος Θανόπουλος, δεν μπορεί. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μπήκε στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε στην καφετέρια. Εκεί αφού πρώτα χαιρέτησε τους εκπροσώπους του Τύπου που βρισκόντουσαν εκεί, τους ρώτησε τι βλέπουν στην τηλεόραση. Η απάντηση; «Το Ζόνας πρόεδρε». Η τηλεόραση έδειχνε το ματς της Γκρέμιο με την Φλαμένγκο, όπου ο Βραζιλιάνος, πέτυχε δύο τέρματα. Μάλιστα εκείνη την στιγμή το πλάνο έδειχνε τον Ζόνας να πετυχαίνει το ένα από τα δύο τέρματα που σκόραρε σε αυτή την αναμέτρηση, με πέναλτι. Η απάντηση του Θανόπουλου ήταν όλα τα λεφτά: «Πάλι γκολ έβαλε ο Ζόνας;», σχολίασε, χαμογέλασε και έκατσε σε ένα τραπέζι
Με τα μικρά... απαντούσε ο Θανόπουλος
Ο Νίκος Θανόπουλος πλέον γνωρίζει όλους τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και αυτό έγινε απόλυτα αντιληπτό στην σημερινή συνέντευξη Τύπου. Κάθε εκπρόσωπος του Τύπου που ήθελε να κάνει ερώτηση, έπρεπε πρώτα να αναφέρει το επώνυμο του και εν συνεχεία το Μέσο που εκπροσωπεί. Αντίθετα, ο Θανόπουλος κάθε φορά που απαντούσε σε ερώτηση στον εκάστοτε δημοσιογράφο, ξεκίναγε την πρόταση λέγοντας το μικρό του όνομα, δείχνοντας ότι έχει μάθει τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ και από τον Τύπο που εκπροσωπεί την ομάδα.
Η τελευταία ενημέρωση
Ο Νίκος Θανπόπουλος έκανε την εμφάνιση του στο ξενοδοχείο όπου παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου, λίγα λεπτά μετά τις 12.30. Κατευθείαν πήγε στην καφετέρια του «Holiday inn» μαζί με τον Οικονομικό διευθυντή, Μιχάλη Δημαράκη, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Ανθή Παπακώστα και τον ανιψιό του Παντελή Αθηνή, κάθισαν σε ένα τραπέζι και μίλησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία. Λίγο αργότερα ήρθε και ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Παπαγιάννης.
«Συγγνώμη εκ μέρους της ΑΕΚ»
Μία κάπως περίεργη ερώτηση, όπως την «θεώρησε» ένας δημοσιογράφος, στάθηκε η αφορμή να δημιουργηθεί μία μικροπαρεξήγηση. Ο εκπρόσωπος του Τύπου, αφού πήρε την απάντηση στο σχετικό του ερώτημα, λίγη ώρα αργότερα βγήκε έξω από την αίθουσα, για δικούς του λόγους και εν συνεχεία θέλησε να ξαναμπεί. Ωστόσο οι φύλακες της αίθουσας του ζήτησαν την δημοσιογραφική του ταυτότητα (απαραίτητο για να περάσει κάποιος στην αίθουσα) για να τον αφήσουν να περάσει. Ο δημοσιογράφος το εξέλαβε ως «αντίποινο» για την προηγούμενη ερώτηση που είχε κάνει και λίγη ώρα αργότερα ζήτησε τον λόγο από τον Θανόπολου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ του ζήτησε ένα συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας και το θέμα έληξε εκεί, με τον δημοσιογράφο να δηλώνει... ικανοποιημένος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!