Στη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τον αγώνα κόντρα στην Εσθονία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αποκάλυψε πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Βέλγιο.
Όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός: «Στην μεσαία γραμμή δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Θα υπάρξουν, όμως αλλαγές στην επίθεση».
Το «καμπανάκι» χτυπά για τον Φερνάντο Τόρες ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό χωρίς να πιάσει καλή απόδοση την ώρα που Σίλβα και Βίγια ήταν εξαιρετικού στην επίθεση.
Τέλος ο Ντελ Μπόσκε αναφέρθηκε στον Νταβίντ Σίλβα επισημαίνοντας το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής της Βαλένθια είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει την εθνική. Όπως είπε: «Τώρα είναι καλά, βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και αυτό είναι το πιο σημαντικό καθώς δεν είχαμε αμφιβολία για τις τεχνικές του ικανότητες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
