Μετά το 61-68 του Ολυμπιακού στην Πυλαία, ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι καλύτερη ομάδα. Καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα και το φάιναλ φορ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή άμυνα. Παρόλο που είχαμε μόλις μία μέρα κενό, συζητήσαμε, είδαμε ποιες καταστάσεις μπορούν να μας διευκολύνουν στο ματς και σε μεγάλο ποσοστό πετύχαμε το στόχο μας. Από κει και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω για αυτήν την προσπάθεια τους συνεργάτες μου ξεκινώντας από το ιατρικό τιμ το γυμναστή και τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ τον κ. Χορόζογλου και τους κ.κ. Σταυρόπουλο, Ζουρνατσίδη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πάρα πολύ για την εξυγίανση. Ελπίζω η σεζόν να είναι επιτυχημένη σ' αυτόν τον τομέα, αυτό θα βοηθήσει μελλοντικά την ΚΑΕ»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!