Γράψαμε και νωρίτερα ότι η Αστυνομία φέρει αντιστάσεις για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ αύριο στο Καυτανζόγλειο, φοβούμενη επεισόδια. Σημειώναμε ωστόσο ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι στο γήπεδο. Τελικά, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να μην πάει στο γήπεδο, αφού όπως τονίζεται "δεν θα ανοίξει τελικά θύρα"! Πρόκειται για μία απίστευτη απόφαση που δείχνει την ανικανότητα της Αστυνομία να διαφυλάξει την ομαλή ασφάλεια ενός αγώνα όπου στην ουσία θα βρίσκονται μόνο οπαδοί της ΑΕΚ στο γήπεδο, καθώς είναι γνωστό πως φίλοι της Δόξας δεν τιμούν με την παρουσία τους την ομάδα τους στη Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ λοιπόν αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης δεν θα ανοίξει τελικά θύρα για λογαριασμό τους στον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Δράμας. Συνεπώς τους παρακαλεί να μην προσέλθουν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο γιατί η παρουσία τους ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία της ομάδας μας ενόψει των play-off".
Είναι απίστευτο λοιπόν το γεγονός ότι αύριο το Καυτανζόγλειο θα είναι... άδειο, αφού αυτό θέλει η Αστυνομία!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
lion.king21.........ρε φιλε μου νιωθεις με αυτα που γραφεις???η απλα τα λες για να πεις κατι???.....εγω την ΑΕΚΑΡΑ μου 2-3 φορες τον χρονο μπορω να την δω απο κοντα και εσυ μου λες "σιγα τον αγωνα" και "σιγα,ποσα ατομα θα πανε"......σου πληροφορω οτι oRiginal ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ-ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-GHOST CLUB THES/NIKIS-ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΙΔ/ΧΟ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και αλλοι πολλοι θα ερχοταν 1000%....το ηξερες οτι η βορεια Ελλαδα ειναι γεματοι Αεκ????οσοι ειστε στο οακα σε καθε ματς,δηλαδη 4000-5000 οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μισοι θα ειμασταν σιγουρα αυριο σε εκτος εδρας ματς!!!!αντε να γινουμε και λιγο σοβαροι εδω μεσα και να ξερουμε το τι γραφουμαι!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ....ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΥΡΑ!!!!
Καθε Κυριακη για τρεξιμο στο βοηθητικο και μετα παω και βλεπω κανα ματς στο Καυτανζογλειο , θα μαστε και αυριο μεμονωμενοι , αρκει να χει καλο καιρο , τα λεμε αδερφια μου
από Πήλιο ξεκινάμε αυριο το πρωί!!!o totos έχει δίκιο!
Εμείς θα πάμε με το κασκολάκι μας το ηρωικό-από τα 80ς- και όποιος μπάτσος θέλει να μας εμποδίσει,ας κοπιάσει...20 άτομα από Πολίχνη και Συκιές ,ξεκινάμε!original 21 ghost club!
Σιγα τον αγωνα??ποσοι θα πηγαινανε ποια??αγωνας χωρις βαθμολογικο ενδιαφερων για κανενα...και μην μου πειτε για playoff και τετοια,διοτι με την δυστοκια που εχει η αεκ μπορει και να χασουμε απο αυτους που θα παιξουν για τον κοσμο τους χωρις αγχος αφου εχουν υποβιβαστει εδω και κανα μηνα,η αεκ θελει τους βαθμους μπορει??Το ειχα γραψει και στον προηγουμενο αγωνα εχουμε προβλημα με το γκολ,πολλοι κοροιδευανε τον λυμπε,καπη γερος κτλ,ειδαμε και τους νεους το εκαναν ο μονος που αξιζει ειναι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλωναριδης και ο λεοναρντο αν δεν ειναι κουρασμενος...οι αλλοι σερνονται μιλαω για την επιθεση-κεντρο για αμυνα (ασχολιαστοι)....
Εγω παντως θα παω
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ...ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,,
σε καθε εκτος της αεκ που γινεται γνωστο οτι θα πανε οπαδοι βγαινει μια βρωμα οτι καποιος θα μας κανει ντου...πιπες!!!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΧΙ
καλημερα σε ολα τα αδερφια και στο aek365.. δεν πειραζει που δεν δοθηκε θυρα για εμας, οσοι θελουν χωρις διακριτικα βεβαια μπορουν να πανε στο γηπεδο και να δουνε τον αγωνα κανονικα απο τις θυρες της δοξας! προς αεκ365: ξερουμε τι ωρα πεταει η ομαδα μας για θεσ/νικη και σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινει για να παμε να τους δουμε εμεις απο βορεια???
Νομίζω πως η Δόξα Δράμας,είναι η ομάδα που εχω δει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, μετά φυσικά από την ΑΕΚ. Όταν ήμουν μικρή, πηγαίναμε με τον πατέρα μου στάνταρ κάθε χρόνο στους αγώνες με τη Δόξα στη Νέα Φιλαδέλφεια... Φοβόταν για μένα και πηγαίναμε στους αγώνες με μικρές ομάδες...
καλημερα σε ολα τα αδερφια και στο aek365.. δεν πειραζει που δεν δοθηκε θυρα για εμας, οσοι θελουν χωρις διακριτικα βεβαια μπορουν να πανε στο γηπεδο και να δουνε τον αγωνα κανονικα απο τις θυρες της δοξας! προς αεκ365: ξερουμε τι ωρα πεταει η ομαδα μας για θεσ/νικη και σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινει για να παμε να τους δουμε εμεις απο βορεια???
6 30 apo athina
αγορια δεν θελω να σας το χαλασω..η αστυνομια δεν θα επρεπε να υπαρχει στα γηπεδα..η ομαδα οφειλει να διαφυλαξει την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα και οχι οι μπατσοι..
re paidia mhn pate sto kautatzoglio thn kyriaki organomena alla atomika stis thires ths doxas exei bgei broma edo sthn thessaloniki oti tha mas thn pesoiyn oi gries
Και για να καταλάβω τι εχουν οι Ηρακληδεις εναντίων μας να μου ελεγαν οτι θα εκαναν φασαριες οι Βορειοι Κωνσταντινουπολιτες να το καταλάβαινα.
Καλά κάνανε. Θα γλυτώσουμε και τους -3 βαθμούς, διότι οι καιροί παραπονηρέψανε. Και το Καυτατζόγλειο ενδείκνυται για προβοκάτσιες. Όσοι θέλουν, μια χαρά ιδιωτικώς να πάνε.
Σωστός!