Βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσα από τη σελίδα του στο Facebook έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα που έχει προκληθεί από τους λαθρομετανάστες. Όπως τόνισε πρέπει να επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας:
«Η Ελλάδα σήμερα έχει γίνει κέντρο λαθρομεταναστών. Χρειάζεται να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, στις οποίες οργιάζει το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία, το παρεμπόριο», ανέφερε.
Ο κ. Σαμαράς μιλά για την ανάγκη να επιστρέψει, όπως λέει, ο νόμος στις πόλεις. «Πρέπει επιτέλους να βάλουμε μία τάξη, να υπάρχει νόμος. Σήμερα ο νόμος δεν εφαρμόζεται. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει γίνει ότι ο απλός πολίτης θεωρεί ότι οι συμμορίες αυτές, που είναι γνωστό ότι υπάρχουν, έχουν γίνει ένα κατεστημένο» δηλώνει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
