Στις αποσκευές του έκρυψε ένας Γερμανός έναν μετανάστη από το Λίβανο έχοντας σκοπό να τον περάσει λαθραία στην Ελλάδα δια μέσου Τουρκίας!
Ωστόσο, ο Γερμανός έγινε αντιληπτός από τις τούρκικες αρχές στο τελωνείο καθώς ο άντρας μετέφερε τη βαλίτσα με μεγάλη δυσκολία. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους αστυνομικούς να του ζητήσουν να ανοίξει την τσάντα.
Τότε διαπίστωσαν ότι μέσα στη βαλίτσα κρυβόταν ο νεαρός Λιβανέζος! Ο Γερμανός αμέσως συνελήφθη με την κατηγορία της λαθρεμπορίας μεταναστών, ενώ ο μετανάστης θα απελαθεί πίσω στην χώρα του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
