Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σαρρής: Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ προανήγγειλε αντιδράσεις απο τους διαιτητές μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας Άρης-Αστέρας Τρίπολης μια απόφαση που εξέπληξε την ΚΕΔ όπως παραδέχτηκε και ο Γιώργος Σαρρής ο οποίος μετέφερε τις έντονες αντιδράσεις των διαιτητών για την συγκεκριμένη απόφαση.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της ΚΕΔ τόνισε: "Δεν μπορώ να κρίνω αποφάσεις δικαστικών οργάνων. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βάσει των κανονισμών η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω εάν έχουν δίκιο ή όχι τα πειθαρχικά όργανα. Θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε πάρα πολύ σωστά την δουλειά του. Υπάρχει ήδη αντίδραση των διαιτητών και είναι δικαιολογημένη. Μου τηλεφωνούσαν και αναρωτιόντουσαν... Θα πρέπει να σπάσει κεφάλι ή να χυθεί αίμα για να διακοπεί παιχνίδι;... μου έλεγαν. Δεν ξέρω αν θα πάει η ίδια τετράδα διαιτητών. Βάσει νόμου πρέπει να πάει αυτή. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν έχει ξανασυμβεί. Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές. Θα συνεδριάσει η ΚΕΔ και θα δούμε".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ