Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως μια σοκαριστική υπόθεση παιδεραστίας από τον χώρο του παιδικού ελληνικού αθλητισμού.
Ο προπονητής ποδοσφαίρου της ομάδας Πήγασος Πατησίων συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, ασέλγειας κατά εξακολούθηση, με κατάχρηση της ιδιότητάς του.
Ο 55χρονος που τα στοιχεία του θα γίνουν σύντομα γνωστά κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τουλάχιστον τέσσερα αγόρια, τα οποία και προπονούσε.
Ο άντρας ήταν συνιδρυτής του Πήγασου Πατησίων και προπονητής εδώ και τρεις δεκαετίες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος υποσχόταν στα παιδιά γρήγορη μεταγραφή τους στην πρώτη ομάδα.
Η ΕΛΑΣ τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό, ενώ μετά τη σύλληψη του θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
