Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη, ενόψει της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Σε αυτή συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο ο Ντιέγκο Ρομάνο, ικανοποιώντας τον Νίκο Καραγεωργίου. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), Σέρτζιο Λεάλ και Φίλλιπος Δάρλας, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στην γάμπα.
Με την αυριανή προπόνηση που θα αρχίσει στις 18.00 θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
