Ο κλάδος της υγείας στην Ελλάδα αποτέλεσε αντικείμενο ρεπορτάζ για το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg το οποίο αναφέρει ότι "η κρίση είναι πλέον τόσο ευρεία που τα νοσοκομεία θεωρούνται οι πιο διεφθαρμένοι χώροι του Δημοσίου".
Στο ρεπορτάζ του Bloomberg γίνεται αναφορά στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την διαφθορά στον χώρο της υγείας αλλά και στον χώρο του φαρμάκου ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου του ιατρικού συλλόγου Αθηνών.
Όπως δήλωσε στο Bloomberg, ο Γ. Πατούλης: "Είναι βέβαιο ότι όπου υπάρχει μέλι κάποιος θα βάλει το χέρι του".
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας, Κώστας Μπακούρης υποστηρίζει πως το κόστος από την διαφθορά και την κακή διαχείριση στον χώρο της υγείας ανέρχεται σε δισεκατομμύρια ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
