Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κινδυνεύει η Λάτσιο

Η Λάτσιο έχασε με 3-1 από την Πάρμα και η Νάπολι με την Ουντινέζε καιροφυλακτούν για να της πάρουν την 3η θέση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SERIE A'- 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 3-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Την ήττα με 3-1 από την Πάρμα γνώρισε η Λάτσιο και κινδυνεύει πλέον με απώλεια της 3ης θέσης.
Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Πάρμα στο ματς καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5'.
Ο Μαρκέτι επέκρουσε αρχικά την κεφαλιά του Φλοκάρι αλλά στη συνέχεια ο Μαριγκά από κοντά έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 11ο λεπτό με την κεφαλιά του Φλοκάρι.
Η Λάτσιο ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 20' το σουτ του Ματουζάλεμ πέρασε μόλις άουτ.
Στο 34' το διαγώνιο σουτ του Τζιοβίνκο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 36' η Λάτσιο μείωσε σε 2-1.
Ο Σκαλόνι δοκίμασε από μακριά το πόδι του, η μπάλα κόντραρε και στον Γκόμπι και κατέληξε στα δίχτυα του Μιράντε.
Η Πάρμα έφτασε κοντά και σε 3ο γκολ στο 45+1', καθώς η κεφαλιά του Γκαλόπα έξυσε το δοκάρι του Μαρκέτι.
Στο 57' ο Μαρκέτι απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Γκόμπι, ενώ στην επόμενη φάση το σουτ του Φλοκάρι από μακριά πέρασε λίγο άουτ.
Στο 72ο λεπτό η κεφαλιά του Κόζακ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μιράντε, αλλά στο 78' ο Φλοκάρι από κοντά μετά από σέντρα του Τζιοβίνκο, έκανε το 3-1.
Στο 85ο λεπτό ο Τζιβίνκο έκανε καταπληκτική ενέργεια και διαγώνιο σουτ, αλλά ο Μαρκέτι απέκρουσε,

Το ματς είχε δεκάλεπτη διακοπή λόγω πτώσης της τάσης στα φώτα.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντα, Παλέρτα, Λουκαρέλι (90+5' Σαντακρότσε), Μαριγκά (46' Μορόνε), Γκαλόπα, Μπιαμπιανί, Βαλντές, Γκόμπι, Φλοκάρι (90+7' Οκάκα), Τζιοβίνκο.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας (16' Σκαλόνι), Ράντου, Λεντέσμα, Ματουζάλεμ, Γκονζάλες, Μάουρι (75' Ερνάνες), Ρόκι (62' Άλφαρο), Κόζακ.

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΜΙΛΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Φρένο στο σερί των 4 νικών της Μίλαν έβαλε η Κατάνια η οποία υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 την πρωταθλήτρια μέσα στη Σικελία.
Η Κατάνια απείλησε στο 3ο μόλις λεπτό. Ο Αλιμρόν έδωσε κάθετα στον Μπεργέσιο, ο οποίος έκανε το σουτ από δεξιά με την μπάλα να σταματά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αμπιάτι.
Στο 7' ο Εμάνουελσον βγήκε μόνος του με τον Καρίσο, ο οποίος όμως απέκρουσε το πλασέ του, ενώ στο 16 και πάλι ο γκολκίπερ της Κατάνια είπε όχι στον Ιμπραΐμοβιτς αυτή τη φορά.
Στο 19ο λεπτό η προσπάθεια του Μπεργκέσιο πέρασε λίγο άουτ, ενώ η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Ρομπίνιο.
Ο Ιμπραΐμοβιτς τροφοδότησε τον Βραζιλιάνο μέσα στην περιοχή κι εκείνος με τη μια νίκησε τον Καρίσο.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η Κατάνια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Γκόμες πέρασε ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στο 46' με κεφαλιά του Γκόμες, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ λανθασμένα, αλλά στο 56' κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν..
Μετά από γύρισμα του Λόντι, ο Σπόλι βρέθηκε μέσα στην περιοχή κι έκανε από κοντά το 1-1.
Στο 65' ο Μαρκέζε έσωσε πάνω στη γραμμή, καθώς απομάκρυνε το σουτ του Ρομπίνιο, ενώ στο 75' ο Καρίσο απομάκρυνε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Μέσές.
Στο 79ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ιμπραΐμοβιτς από τα αριστερά πέρασε λίγο άουτ, ενώ

ΚΑΤΑΝΙΑ: Καρίσο, Μότα, Σπόλι, Μαρκέζε, Λεγκροτάλιε, Λόντι, Ίζκο, Αλμιρόν (90+2' Σέιμουρ), Γκόμες (81' Λαντζαφάμε), Μπεργκέσιο, Μπαριέντος (71' Λαμά).
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μπονέρα, Μεσές, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Νοτσερίνο, Ακουιλάνι (83' Λόπες), Εμάνουελσον (52' Μπόατνεγκ), Ιμπραίμοβιτς, Ρομπίνιο (71' Ελ Σααραουί).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ