Μέσα στην εβδομάδα οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν κάνει σαφές πως δεν θα υπογράψουν κανένα χαρτί διακανονισμού αν πρώτα δεν βρεθεί μπροστά τους ένας εκ των μετόχων να τους εξηγήσει αναλυτικά πώς έχει η κατάσταση. Τελικά αντί για κάποιον μέτοχο οι ποδοσφαιριστές είδαν τον παλαίμαχο Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος πήγε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δίχως να μιλήσει ωστόσο με κανέναν ποδοσφαιριστή.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού συνομίλησε μόνο με τον επιμελητή της ομάδας, Γρηγόρη Παπαβασιλείου ενημερώνοντας τον για τις επαφές που θα έχουν οι παλαίμαχοι με τους μετόχους αρχής γενομένης με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον, κεκλεισμένων των θυρών, αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα πέρα από αυτά των τιμωρημένων Κατσουράνη, Σαριέγκι και των τραυματιών Λέτο και Μπιάρσμιρ. Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν και οι Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Καπίνο, Μαυρίας, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!