Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αποφόρτιση στα Σπάτα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έκανε δυνατό πρόγραμμα προπόνησης με χαλαρές ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο

Ο Νίκος Κωστένογλου χθες έκανε άσκηση τακτικής με την ενδεκάδα που σκέφτεται να ξεκινήσει την Κυριακή στην Κέρκυρα, αλλά σήμερα στα Σπάτα διαφοροποίησε το πρόγραμμα προπόνησης. Ο προπονητής της Ένωσης άλλαξε το πρόγραμμα και σήμερα κράτησε τους παίκτες του μέσα στο γυμναστήριο των Σπάτων και δούλεψαν με ειδικές ασκήσεις, ενώ για λίγο έκαναν τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο. Πιθανότατα δοκιμή ενδεκάδας να κάνει αύριο Σάββατο.
Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ασκήσεις αποκατάστασης. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 και η ομάδα αναχωρεί για την Κέρκυρα στις 18:00.

Θα σκοράρει η Ένωση και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με την Κέρκυρα; 3.50 πληρώνει στην betoto




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ