Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην ΝΟVA για το θρίλερ της αδειοδότησης και τόνισε αναφορικά με αυτό το θέμα και τα σενάρια της επόμενης μέρας στα διοικητικά ότι «Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα αισιόδοξος γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι στην ύστατη στιγμή θα βρεθεί μία λύση. Είμαστε σε καλό δρόμο, αυτό είναι το πρώτο και σημαντικό ώστε να εξασφαλίσει αυτή η μεγάλη ομάδα την αδειοδότηση που θα είναι σημαντική για τον σύλλογο, διότι σε διαφορετική περίπτωση το γόητρο του συλλόγου θα έχει ισοπεδωθεί. Το δεύτερο σημαντικό είναι να βρεθεί μια πιο υγιής λύση για το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν κάποια δεδομένα από ότι ακούω και ελπίζω να υπάρξει αποτέλεσμα, να συμβάλλουν και αυτοί που είναι εδώ ήδη ώστε αυτός που θέλει να έρθει, να το κάνει με ένα σωστό τρόπο, ώστε να προγραμματίσει η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επόμενη χρονιά». Από την πλευρά του ο Φαμπιάν Βάργκας ανέφερε «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται άλλωστε για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε έμενα και την ΑΕΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
LHPHSOU THN AEK KAI PARETHSOU SAN ANTRAS!
Έχω ένα όνειρο.....Νίκος Κωστένογλου στο τιμόνι.....Μιχαλης Τροχανάς το πνεύμα......Τίγρης στην κερκίδα......Ντέμης Αρχηγός.......Ντούσαν στα video.....Χατζηχρήστος off the record.....Μάκης στην φυλακή.....και Αλεξόπουλος το μέλλον.....ΤΕΛΟΣ FORZHA AEKARA!!!!!