Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεμπερδεύει η ΑΕΚ με την αδειοδότηση

Τα χρήματα από το δάνειο που φέρνει ο Ντέμης Νικολαΐδης καλύπτουν όλες τις ανάγκες για να ξεπεράσει η Ένωση και αυτόν τον... σκόπελο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρότι οι μέρες λιγοστεύουν και υπάρχουν ακόμα αρκετά μέτωπα ανοιχτά στο θέμα της αδειοδότησης, όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ και δεν θα υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ, με την Ένωση να αγωνίζεται κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου. Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως βρήκε την άκρη με τον Αλ Σουνταϊρί και τα χρήματα θα είναι το συντομότερο δυνατό στη διάθεση της Ένωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτά θα καλύπτουν κάθε ανάγκη που θα υπάρξει προκειμένου να μην έχει πρόβλημα η ΑΕΚ με την αδειοδότησή της.

Όσο για τα συγκεκριμένα λεφτά είναι ξεκάθαρο και από την πλευρά της διοίκησης ότι προέρχονται από τον Σαουδάραβα φίλο του Ντέμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, αυτά θα εκταμιευτούν (όπως και οι πρώτες 550.000 ευρώ) από την τράπεζα Κύπρου, με την εντολή να δίνεται από εταιρία που εδρεύει στη «Μεγαλόνησο». Όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα, στο συμφωνητικό θα αναγράφεται το όνομα συγκεκριμένης εταιρίας, που σύμφωνα με τους ελέγχους που έχουν γίνει από τη διοίκηση, είναι συμφερόντων του Αλ Σουνταϊρι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ