Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δρακόντεια μέτρα στο «ΓΣΠ»

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει από χθες η Αστυνομία για τον αποψινό μεγάλο αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ρεάλ Μαδρίτης για την προημιτελική φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, 270 μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της ΜΜΑΔ θα αστυνομεύσουν τον αποψινό αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο ΓΣΠ, ενώ λαμβάνονται ήδη από χθες το βράδυ αυστηρά μέτρα στη Λευκωσία και γύρω από το ξενοδοχείο Χίλτον όπου διαμένει η ομάδα της Ρεάλ.

«Τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι πολύ αυστηρά, και θα είναι τόσο κάτω στη Λευκωσία πριν την έναρξη του αγώνα όσο και στο Στάδιο ΓΣΠ πριν και κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού», είπε.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι χθες βράδυ υπήρχε αρκετή αστυνομική δύναμη στην περιοχή του ξενοδοχείου Χίλτον, και απέτρεψε εισβολή 30 περίπου ατόμων στον περιφραγμένο χώρο του ξενοδοχείου. «Μόλις έγιναν αντιληπτοί καταδιώχθηκαν με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από την περιοχή χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε επεισόδιο», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως τα μέτρα για προστασία της αποστολής της Ρεάλ συνεχίζονται και σήμερα με την παρουσία αρκετών αστυνομικών στην περιοχή του ξενοδοχείου.

Σε σχέση με την αστυνόμευση του ΓΣΠ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως «το γήπεδο θα παραληφθεί από ομάδα αστυνομικών γύρω στις 17:00, θα γίνει η παράταξη των αστυνομικών τμημάτων που θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση γύρω στις 16:00 και στις 18:00 όλη η αστυνομική δύναμη θα βρίσκεται στο ΓΣΠ». Την ίδια ώρα, όπως σημείωσε, θα υπάρχει αστυνομική δύναμη και στο κέντρο της Λευκωσίας για αποφυγή εκτρόπων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Στο Στάδιο ΓΣΠ, σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, θα υπάρχουν δύο ζώνες ελέγχου. Όπως εξήγησε, στην πρώτη ζώνη θα γίνεται έλεγχος για κατοχή εισιτηρίων από τους φιλάθλους. Μετά, οι φίλαθλοι θα εισέρχονται σε μεταλλικούς διαδρόμους που έχουν στηθεί, όπου στο τέρμα του διαδρόμου θα γίνεται σωματικός έλεγχος και στη συνέχεια θα εισέρχονται στο γήπεδο.

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς που θα φέρουν πάνω τους αντικείμενα, όπως κροτίδες, φωτοβολίδες, βεγγαλικά ή ακόμη και πανό με συνθήματα. Επίσης, απαγορεύονται να μεταφέρονται στο γήπεδο μεταλλικά κουτάκια αναψυκτικών ή άλλα μεγάλα αντικείμενα.

Όσον αφορά τη μετάβαση του κόσμου στο ΓΣΠ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. «Ο κόσμος πρέπει να πάει έγκαιρα στο γήπεδο γιατί θα γίνονται έλεγχοι και θα υπάρξει καθυστέρηση. Ας μην έρθει κάποιος στο παρά πέντε για να μπει στο γήπεδο γιατί θα δυσκολευτεί», είπε.

Αναφορικά με τους χώρους στάθμευσης του Σταδίου ΓΣΠ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως θα είναι ανοικτοί για όλο τον κόσμο. «Πρέπει να φροντίζουν όλοι εκεί που θα σταθμεύσουν να μην δημιουργήσουν προβλήματα στην κυκλοφορία», σημείωσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ