Quantcast
NEWS
11 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το δάνειο και το αύριο στην ΑΕΚ

Ο αθλητικός Τύπος ασχολείται με το θέμα του δανείου μέσω του Ντέμη Νικολαϊδη που δίνει την αδειοδότηση ΣΦΗΝΑΚΙΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

GOAL

Για αμφισβήτηση του Ντέμη Νικολαϊδη για το πόσα τελικά είναι τα χρήματα που υπολείπονται προκειμένου να ξεπεράσει η ΑΕΚ τον σκόπελο Μαρτίου από την UEFA, κάνει λόγο η εφημερίδα και στο ρεπορτάζ της τονίζει: "Οπως προκύπτει από την τελευταία συνομιλία που είχε η ΠΑΕ με την πλευρά Νικολαΐδη, δηλαδή με τον Χάρη Οικονομόπουλο, εγείρονται αμφιβολίες και τίθεται θέμα αμφισβήτησης για το ποιο είναι το ακριβές ποσό που έχει ανάγκη η Ενωση για να μην τεθεί αντιμέτωπη με την ευρωπαϊκή φάλαγγα.

Συγκεκριμένα, ο Οικονομόπουλος, που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα ως αυτόκλητος σωτήρας της ΑΕΚ, χωρίς να έχει επικοινωνήσει ακόμα τα βαθύτερα προσωπικά του κίνητρα, φέρεται να αμφισβητεί πως το ποσό που χρειάζεται η Ενωση είναι περί τα 1,2 εκατ. ευρώ που μαζί με τα λεφτά της εφορίας αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Γι' αυτό και δεν έχει απαντήσει ακόμα στους «κιτρινόμαυρους» αν θα κινήσει τις διαδικασίες για να εκταμιεύσει και άλλα λεφτά από το δάνειο του... φίλου του Νικολαΐδη, η ταυτότητα του οποίου εξακολουθεί να αμφισβητείται.

Οπως διαρρέει η πλευρά Ντέμη, το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερο και γι' αυτό υπάρχουν ακόμα επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Οποια και να είναι πάντως η αλήθεια, η ουσία βρίσκεται στο να εξασφαλίσουν οι «κιτρινόμαυροι» ρευστό για να περισώσουν έστω και στο παρά ένα ό,τι έχει απομείνει".

SPORTDAY

Για "ανάσα" που παίρνει η ΑΕΚ από το δάνειο αναφέρει ως κεντρικό της θέμα η SD: "Αισιοδοξία στα Σπάτα για παράταση ζωής μέχρι τον Ιούνιο. Οι τελευταίες ρυθμίσεις ρυθμίζονται στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για την εκταμίευση νέου πριγκιπικού δανείου 1,25 εκατ. ευρώ για πληρωμές και διακανονισμούς", γράφει η SD και στο ρεπορτάζ της τονίζει: "Σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τα χρήματα που απαιτούνται ακόμη για την αδειοδότηση από την UEFA είναι 1,25 εκατ. ευρώ, ποσό που εκτιμάται πως θα μπορεί να εκταμιευτεί από τον Αλ Σουντάιρι μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαουδάραβας είχε συμφωνήσει να δώσει με δάνειο 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο από το ποσό εκταμιεύτηκαν περίπου 550.000 ευρώ, αφού δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού. Όμως μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας που ουσιαστικά αποκλείει τον υποβιβασμό ομάδων λόγω χρεών, η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί δεδομένα τα περίπου 3 εκατ. ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Έτσι θα δεσμεύσει μέρος των χρημάτων ως εγγύηση για να αντιμετωπίσει το τρέχον πρόβλημα ρευστότητας. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να κλείσει το θέμα αυτό θετικά μέχρι την Τετάρτη για να προχωρήσει σε διακανονισμούς με πιστωτές, όπως ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του κι εν συνεχεία να στείλει τα παραστατικά στην UEFA".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έχοντας ως τίτλο: "Παίρνει την άδεια και παίζει Ευρώπη" η εφημερίδα αναφέρεται στις προσπάθειες που γίνονται και δη στο θέμα του δανείου, αφού η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ προσθέτει πως το παραπάνω θα συμβεί "αρκεί ο Νικολαϊδης να τηρήσει τη δέσμευσή του για τα υπόλοιπα χρήματα του δανείου. Ωστόσο, χθες, μέσω του Χάρη Οικονομόπουλου, εξέφρασε επιφυλάξεις αλλά αναμένεται ότι τα λεφτά θα μπουν. Δεδομένα τα έσοδα της ΠΑΕ που θα εκχωρηθούν για το δάνειο και εξασφαλισμένα τα χρήματα του δανειστή".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Ο Ντέμης σώζει την ΑΕΚ", γράφει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα και επιπλέον αναφέρει: "Πολύ κοντά στο να δοθεί από τον Νικολαϊδη το αδιάθετο ποσό της δανειοδότησης του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Αλ Σουνταϊρί και να πάρει η ΑΕΚ με το 1,2 εκατ. την αδειοδότηση από την UEFA σε τέσσερις ημέρες. Ο Νικολαϊδης βρίσκεται σε επαφή και "ψήνει" πολύ μεγάλο όνομα του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου για να αναλάβει την ΑΕΚ και υπό προϋποθέσεις να επιστρέψει και ο ίδιος στα διοικητικά. Δεν ασχολούνται οι μέτοχοι (πέραν του Παππά)και όλες οι ελπίδες του κόσμου έχουν... πέσει στις πλάτες του"

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ