Αρκετά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ προέρχονται από το club των Supporters. Αυτά τα μέλη συνέναισαν στην προ ημερών ανακοίνωση – κάλεσμα σε επιφανείς ΑΕΚτζηδες για να δώσουν το ποσό των 300.000 ευρώ για να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνά. Μάλιστα, είχαν συμπεριλάβει στην λίστα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μιχάλη Τροχανά, που δεν είχαν καμία διοικητική εμπλοκή με την ΑΕΚ τα τελευταία 12 χρόνια. Εντός της λίστας ήταν και το club όπου και ανήκουν οι ίδιοι, όπως και ο Μάκης Κασνακίδης. Ο άνθρωπος που δέχθηκε να πάρει τις μετοχές για να φύγει από την… πίσω πόρτα ο Πέτρος Παππάς.
Αυτό το club λοιπόν στο κάλεσμα που έκανε και αυτό, δεν μπορεί να συγκεντρώσει τις 300.000 ευρώ! Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΝΟVA, οι Supporters δεν έχουν μαζέψει ούτε 60.000 ευρώ! Δηλαδή, δεν έχουν συγκεντρώσει ούτε το 20% των απαιτούμενων χρημάτων, που οι ίδιοι ζήτησαν από τους άλλους!
Και όλα αυτά ενώ ο ηγέτης τους Μάκης Κασνακίδης παραμένει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δίχως να μπορεί να καλύψει το μερίδιο του, λειτουργεί ως αφανής πρόεδρος τις περισσότερες φορές, ενώ συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις και deal για το μέλλον της Ένωσης!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
pws ginetai na milaei gia tin aek aftos o kasnakidis??einai anuparktos
KAI ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 0,30Ε ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ -----ΛΟΓΩ ΦΟΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ --------------ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ 0,30Ε -ρε ποιον δουλεύουν;;;;;-------βλακα ψάχνουν;;;;;;
Ιρειρε δεν εχει κανενα νοημα να πεσει η μετοχη στο 0,30. Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει αναγκη απο πολλους μετοχους αλλα απο πολλα λεφτα. ΟΙ μετοχες της ΑΕΚ αυτη τη στιγμη κουβαλανε χρεη συγκεκριμενων ανθρωπων που δεν ειναι δυνατο να τις φορτωθει ανυποπτος κοσμος που θα παρασηρθει και θα αγορασει στην αγωνια του να σωσει την ΑΕΚ και ταυτοχρονα να απαλαξει καποιους απο το βαρος. Τωρα αν καποιος θελει να αγορασει την ΑΕΚ δεν τον ενοχλει η τιμη μετοχης γιατι ειτε παρει με 2.5 εκ. η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με 10.5 εκ. το 51% για να ειναι ζωντανο αυτο που θα αγορασει ξερει οτι το λιγοτερο που πρεπει να βαλει ειναι μια 15αρα. Αυτο που λες θα ειχε νοημα αν το αντιτιμο το ζηταγαν οι ιδιοι για τη τσεπη τους που εκει πραγματικα θα ηταν τροχοπεδη για τον οποιοδηποτε αγοραστη. Το προβλημα για μενα ειναι οτι αυτοι μεχρι σημερα ποτε δεν εχουν δειξει διαθεση να δωσουν τις μετοχες. Κατι αναλογο με Ζητα και Ενικ μεγαλη πρεμουρα να ξεφορτωθουν την ομαδα αλλα οχι τις μετοχες.
pws ginetai na milaei aftos o Ksnakidis gia tin aek???
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ Η ΠΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ . ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΑΙ .
Φιλε αυτη ηταν η μονη λυση καιρο τωρα. Αλλα ξερεις οτι ζουμε σε ενα κρατος που η πολιτεια ερχεται παντα στο μνημοσυνο για να κλαψει το νεκρο και ολοι μας μας μαζι με τους καθως πρεπει δημ. εκ των υστερων και με βαθυστοχαστο υφος να λεμε: και που ηταν το κρατος τοσα χρονια και δεν ελενχε αυτα που τοσο καιρο οι περισσοτεροι δικαιολογουσαν και αναθεματιζαν οποιον τολμουσε να ψελισει κατι διαφορετικο....
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΚ ΛΙΓΟ ΕΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
Προς 365. Θερμή παράκληση! Τα νεύρα μας είναι κλωστές. Μη μας τα σπαραλιάζετε τελείως και με χαζοχαρούμενες φωτο σαν αυτή του κ. απίθανου μετόχου...... Μην μετατρέπετε το site σε " Πινακοθήκη των Ηληθίων ".........
γιατι ρε γαμωτο ποι εναι ο σουπερτ με τα πριμ τωρα δεν εχει να δωσει και με τους υπολειπους να δω σουνε 300000 ευρο αρε καταντια δουλεμε που τρωμε
Σήκω φύγε ρε αστείε Κασνακοτυρόπιτα που θα συμμετάσχεις και σε ντιλ για το μέλλον της ΑΕΚ! Ρε πουθενά! Ακους? Το μόνο ντιλ που μπορείς να κλείσεις εσύ είναι αυτό με το ξυπνητήρι σου!
"Ρε πουθενά! Ακους?" Πολύ ψαρωτικό. : D
AFTI I PISO PORTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMPAROSTE TIN EPITELOUS !!!! NA MIN MPORI NA FIGI APO EKI OUTE KORIOS !
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ
Το χειροτερο της καταστασης ειναι το τελος του αρθρου: καποιοι τυχαρπαστοι σαν τον Κασνακιδη και τον Δημητρελο (και τον ακατονομαστο) εχουν βρεθει να κρατανε στα χερια τους τις τυχες της ΠΑΕ και να μας το παιζουν δηθεν και εγγυητες για να μη μπουν στην ΠΑΕ αλλοι ...τυχαρπαστοι! Μιλαμε για ορια γελοιοτητας που κανουν την αγαπημενη μας ομαδα να ειναι πια ενα κακο αστειο. Λυπαμαι, αλλα αυτο το κουφαρι ΔΕΝ ειναι ΑΕΚ! Αλλαξτε φανελες και σημα, η ΑΕΚ πεθανε!
Αντωνης - ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΕΘΑΝΕ...Η ΑΕΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ..ΥΠΗΡΧΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ...
''Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ'' ταδε εφη......