Το ποσό των 580.000 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΠΑΕ Άρης στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Μάουρο Αμορόζο καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν ο νικητής της δικαστικής διαμάχης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τον Ιανουάριο του 2008 ο Αμορόζο ήρθε στον Άρη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί με την άφιξη του. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης για κάποιο διάστημα με τον Άρη να προχωρά σε επίσημη καταγγελία στην FIFA την ίδια ώρα που ο Αμορόζο προσέφευγε και αυτός στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητώντας το υπόλοιπο των χρημάτων που δικαιούνταν βάσει συμβολαίου.
Τελικά ο Αμορόζο κέρδισε στην διαμάχη αυτή και τώρα οι παράγοντες του Άρη προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να του προτείνουν διακανονισμό για την εξόφληση του ποσού των 580.000 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!