Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έρχεται δίωξη για ΠΑΟ

Η έκθεση της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη στα χέρια του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις χθεσινές κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League δεν βρισκόταν το όνομα του Παναθηναϊκού και ο λόγος ήταν επειδή ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας δεν είχε στην διάθεση του την έκθεση της αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο κύριος Κωνσταντίνος Πετρόπουλος παρέλαβε στο σπίτι του την έκθεση της αστυνομίας και αφού την μελετήσει θα ασκήσει δίωξη στους "πράσινους".

Αν αυτό συμβεί σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου τότε ο Παναθηναϊκός θα κληθεί σε απολογία την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Ως γνωστόν, η τιμωρία που περιμένει τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ "βαριά" μιας και στην έκθεση της αστυνομίας αλλά και σε αυτή του παρατηρητή έχουν καταγραφεί τα πάντα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ