Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σιγουριά στον ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση

Στην ΠΑΕ πιστεύουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στα τέλη Μαρτίου, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει καταθέσει φάκελο όπου θα φαίνονται διευθετημένες ή διακανονισμένες όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις που προκύπτουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011 και στην διοίκηση επικρατεί αισιοδοξία πως ο φάκελος θα είναι πλήρης και έτσι η ομάδα θα πάρει άδεια συμμετοχής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, στοχεύει σε ριζικές αλλαγές στην αρχή του καλοκαιριού προκειμένου να υπάρξει καλύτερη οργάνωση σε πολλούς τομείς χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει φανερώσει τις προθέσεις του για το πώς σκοπεύει να κινηθεί.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ