Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Καναβάρο «παρηγορεί» τον Καλάντζε

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας παρηγόρησε τον Κάχα Καλάντζε μετά τα δύο αυτογκόλ που πέτυχε ο τελευταίος και έτσι «χάρισε» τη νίκη στους «ατζούρι»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια...τυχερή Ιταλία «απέδρασε», εχθές, από τη Τυφλίδα με τους τρεις βαθμούς τις νίκης, καθώς τα δύο αυτογκόλ του Κάχα Καλάντζε , ήταν αυτά που τελικά έκριναν το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία και έδωσαν τη νίκη στους Ιταλούς.(2-0) Ο αρχηγός των «ατζούρι» σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του παιχνιδιού, θέλησε να...παρηγορήσει τον παίκτη της Μίλαν, λέγοντας στο «Sky Sport Italia» πως «είναι κρίμα για τον Καλάντζε, καθώς δεν είναι όμορφο για ένα παίκτη να βλέπει το παιχνίδι να κρίνεται, από δύο δικά του αυτογκόλ».

Η Ιταλία δεν μπόρεσε μέχρι το 60ο λεπτό να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία και ο ιταλικός Τύπος, σήμερα, χαρακτηρίζει την εμφάνιση ως «ντροπιαστική».

«Προχωράμε μπροστά και το πιο σημαντικό είναι ότι ανακαλύπτουμε ξανά τους εαυτούς μας στο γήπεδο», είπε ο «Κάνα» και συνέχισε:

«Πότε έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο; Μας είχαν κατακρίνει και πριν και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου...»

Η Ιταλία φιλοξενεί την Βουλγαρία αυτήν την Τετάρτη στο Τορίνο και με νίκη θα ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς από την Ιρλανδία, η οποία ,εχθές, νίκησε την Κύπρο με σκορ 2-1.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ