Τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα στοιχίσουν πολύ ακριβά στον Παναθηναϊκό βάσει του ΚΑΠ. Συγκεκριμένα προβλέπεται μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών από το τωρινό πρωτάθλημα και άλλων δυο βαθμών από το επόμενο. Επίσης θεωρείται σίγουρη η τιμωρία της έδρας αλλά και το χρηματικό πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ.
Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται δύσκολο ή αδύνατο οι μέτοχοι και επιχειρηματίες, που έβαλαν πρόσφατα χρήματα στα ταμεία της ομάδας, να συνεχίσουν να στηρίζουν, οικονομικά, την ομάδα. Μάλιστα, ο Βγενόπουλος λίγο πριν την οριστική διακοπή έφυγε από το γήπεδο μαζί με συνεργάτες του επιχειρηματίες.
Σε αυτό το κλίμα θεωρείται απίθανη η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμφανίζεται αηδιασμένος με τα όσα συναντά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καμία σχεση εκείνα με αυτά. Τότε υπήρχε κόσμος που πανυγήριζε στο ταρτάν, εδώ έκαψαν το ΟΑΚΑ. Όχι στη Β Εθνική αλλά να διαγραφεί εντελώς ως σωματείο πρέπει ο λαγός.
Καμία σχεση εκείνα με αυτά. Aκριβώς! Καμμία απολύτως σχέση! Οι δικοί μας πανηγύριζαν! Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας... Αμ πως... Υγ. Άιντε κοιτάξου σε κανά γιατρό!
@de423 φιλε με ολο το σεβασμο...μαλλον σε αλλο γηπεδο ησουν στον τελικο.....εγιναν για ωρα πολλα επεισοδια και εσυ ειδες κοσμο να πανυγηριζει στο ταρταν? καλο ειναι να βγαζουμε τις παρωπιδες και οχι επειδη ηταν δικοι μας οι καφροι να τους δικαιολογουμε.
Μαζορέτες ήταν στον τελικό αλλά δεν το κατάλαβαν οι μπάτσοι και έγινε της πουτ@ν@ς. Οι σκατιάρηδες-ανεγκέφαλοι δεν έχουν χρώμα. Μήτσο, όχι άλλες συνωμοσιολογίες αδερφέ. Η NOVA δεν αναπαράγει εικόνες και κακώς κατά τη γνώμη μου. Όταν είσαι δημοσιογράφος ή ενημερώνεις δεν κάνεις λογοκρισία. Άσε που δεν υπάρχει και κανένα σοβαρό προϊόν να προστατέψεις όπως λένε. Τα υπόλοιπα με τους Δράκους και τις προβοκάτσιες τα ακούω από τότε που ήμουν μαθητής και κατέβηκα στην πρώτη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαδήλωση
@Cool Blood το θεμα του να μην δειχνω εικονες βιας ειναι αποφαση της ΟΥΕΦΑ και δεν φταιει το καναλι.οπως επισης δεν δειχνουν πλεον και πανο με υβριστικα-προσβλητικα συνθηματα.
Αδερφέ, δεν το ήξερα. Ήξερα μέχρι την πολιτική απαγόρευσης πολιτικών και άλλων μηνυμάτων, ύβρεων και ρατσιστικών συνθημάτων, αλλά για αυτό δεν το ήξερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, εκτός ζωντανής αναμετάδοσης δεν παίζει ένα θέμα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής δουλειάς?
ο δημοσιογραφος εχτες ειπε τι εγινε στο ημιχρονο και τι μετα και μεχρι εκει.πλεον σε ενημερωνουν απλα αλλα χωρις εικονα.οχι βεβαια οτι αν εδειχναν τα επεισοδια θα τους εκανε τιποτα η ουεφα απλα δεν θελουν να "διαφημιζουν" οτιδηποτε υποβαθμιζει τον αθλητισμο και η γραμμη ειναι δεν δειχνω ασχημιεςΟπως καταλαβαινεις ειναι γραμη της ουεφα και οχι νομος.εμενα με βρισκει συμφωνο παντως αυτο το μετρο γιατι πολλοι ανεγκεφαλοι πορωνοντε ασχημα βλεποντας ξυλο live.μην ξεχναμε ποσες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενεδρες εχουν γινει σε δρομους μετα το τελος ενος αγωνα και αρκετα χιλιομετρα μακρια απο το γηπεδο.
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ , ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ '' ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΛΗΤΩΝ '' ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???????????
Η διάλυση της βαζέλας είναι Άλλη μία απόδειξη πως εξυπηρετήθηκαν άλλα συμφέροντα...όπως και στον τελικό μας,μόνο που τότε ο Κάκος είχε προλάβει και είχε σφυρίξει τη λήξη...
Φανταζομαι ειναι θεμα του καναλιου που καλυπτε τον αγωνα. Τοτε η ΕΤ τα'δειξε και επαιξαν παντου, τωρα η nova οχι...