Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ σχολίασε πως ο Λεβαδειακός πρέπει να ξεκουραστεί για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. «Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το 3-0 αλλά αντιθέτως ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1 και μας φόρτωσε άγχος. Τα παιδιά δεν αντέχουν άλλο, αυτό είναι φανερό.
Ο Ναπολεόνι μάς ρωτούσε συνέχεια πόσο θέλει να τελειώσει. Ο Σουμπίνιο εκλιπαρεί για ένα ρεπό. Απορώ πως έχουμε αντέξει μέχρι στιγμής. Μόνο εμείς μπορούμε να το καταλάβουμε, ούτε καν ο κόσμος. Καμία άλλη ομάδα που έπαιζε δύο ματς την εβδομάδα δεν θα είχε τόσους βαθμούς. Τώρα μ' ένα παιχνίδι την εβδομάδα από εδώ και πέρα ελπίζω να φρεσκαριστούμε»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!