Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι πολύ πιθανόν το καλοκαίρι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας από την εποχή που αγωνιζόταν και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να γυρίσει πίσω είτε για την θέση του προπονητή είτε για αυτή του τεχνικού διευθυντή.
Το συμβόλαιο του Λάζλο Μπόλονι λήγει το καλοκαίρι με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια του ωστόσο ο Κονσεϊσάο δεν θα είχε πρόβλημα να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο ενώ από την Πορτογαλία θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει είτε μείνει είτε φύγει ο Μπόλονι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!