Ο Έισι Λο δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο από την κάκωση που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από μία ακόμα προπόνηση των «ερυθρολεύκων». Εκτός αποστολής αναμένονται επίσης να είναι και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Τέλος στην προπόνηση που έγινε στο Ελληνικό το παρών έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
