Αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας.
«Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ζητώντας από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εγκληματικότητας.
«Θα αποκαταστήσουμε την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους» απάντησε ο κ. Χρυσοχοϊδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

αν περιμενεις απαντηση απο τακμαν σφυρα μου...κ σε παλαιοτερα αρθρα κατι τετοιες ασυναρτησιες ελεγε.κριτικη ασταματητη...προτασεις-λυσεις μηδεν.προφανως δεν μενει κεντρο,δεν εργαζεται κεντρο κ εχει να πατησει καιρο.αν ακουγε απλα τις δηλωσεις κ δεν κοιταζε τον πολιτικο που τις ελεγε τοτε κ μονο τοτε θα καταλαβαινε την σημασια αυτης της προτασης. τακμαν κ λοιποι...κανενας δεν θελει οπλα,κανενας δεν θελει στρατοπεδα συγκεντρωσης...κανενας δεν θελει τιποτα απο ολα αυτα.μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουνε οδηγησει εδω.στο να τα αποζηταμε.κ πες οτι εμεις δεχομαστε ολες τις προτασεις που θα κανεις...εαν κανεις... ο μαροκινος-αλγερινος-πακιστανος-σομαλος-αφγανος-νιγηριανος-κινεζος θα τις δεχθει...Ουγκ...ουγκ θα σου απαντανε...αυτα τα κακομοιρα παιδια που ηρθανε για ενα καλυτερο μελλον με το μαχαιρι στο στομα....ασε ξερω...εμεις οι κακοι τους αναγκασαμε να συμπεριφερονται ετσι...μπεεεεεεε!
Το άρθρο είναι μισό. Και είναι μισό για να δημιουργεί εντυπώσεις και ... "προοδευτικές" αναταραχές στις μάζες των ηλιθίων που δεν εξετάζουν τί ειπώθηκε, αλλά κοιτάνε μόνο το ποιός το είπε για να συμφωνήσουν ή να διαφωνίσουν. Τα ίδια ακριβώς αν τα έλεγε κανένας Κουβέλης οι ίδιοι ηλίθιοι θα του φώναζαν "επιτέλους, γειά στο στόμα σου μεγάλε". Δεν βλέπω να γίνεται αναφορά στην πρόταση για αλλαγή στο καθεστώς της αυτοάμυνας μέσα στο σπίτι του καθενός. Το ξέρετε αγανακτισμένοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προοδευτικοί μου ότι αν βραδυάτικα μπει ένας ληστής στο σπίτι σας (που δεν πάει ποτέ μόνο ένας) και τον τραυματίσετε με ένα κουζινομάχαιρο ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ΟΧΙ ο ληστής; Και αυτά βέβαια στην καλή περίπτωση που θα μείνετε ζωντανοί. Με αυτή την αναχρονιστική νομοθεσία που δημιουργήθηκε πριν από δεκαετίες για τα τότε δεδομένα συμφωνείτε οπισθοδρομικοί μου "προοδευτικοί"; @ΑΕΚ southcentral L.A 21 για να καταλάβω, οι αμερικάνοι εγκληματίες είναι αποβράσματα και αυτοί που μπήκαν προχτές τη νύχτα με τα καλάσνικοφ στο σπίτι συνταξιούχου και τον κρέμασαν, τον βασάνιζαν, τον χτύπαγαν, του έκαιγαν τα χέρια και το πρόσωπο με φωτιά και πυρωμένο σίδερο, για να τους πει πού είναι κρυμένα τα λεφτά (που δεν είχε) είναι αυτοί που πολεμάνε για ένα καλύτερο μέλλον; Μήπως παίρνεις ναρκωτικά άνθρωπέ μου και γράφεις τέτοιες μαλακίες; Στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα από πότε έχεις να πατήσεις; Μαθαίνεις τί γίνεται καθημερινά εδώ; Ε αυτά που μαθαίνεις να τα πολλαπλασιάσεις επί 1000 γιατί οι ληστείες χωρίς σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο, ούτε καν που αναφέρονται από τα ΜΜΕ. Δεν μπορεί να βγει κάποιος από το σπίτι του πια μόλις βραδυάσει και έχουμε και τον κάθε αρχιπαπάρα να αποκαλεί τους σαδιστές και τους δολοφόνους, "ανθρώπους που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον"!!!! Έχουμε μπερδέψει την ουτσα με τη βούρτσα. Τί άλλο θα ακούσουμε πια από τους ορκισμένους εχθρούς της λογικής; Αλλά τί να περιμένεις από ανθρώπους που αν τους σταματήσει για έλεγχο ο Αμερικάνος μπάτσος θα βγάλουν το σκασμό
και μετά θα θαυμάζουν "τί σοβαρή κρατική οργάνωση, τί ασφάλεια!" και άμα τους σταματήσει Έλληνας αρχίζουν τα "ξέρεις ποιός είμαι γω ρε;".
Όποιος και να έκανε τέτοια δήλωση θα εθεωρείτο επικίνδυνος,περίεργε.Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι υπάρχουν άτομα που κρίνουν το πρόσωπο κι όχι τη δήλωση,τότε παω πάσο.Πάντως ξέρεις πολύ καλά ότι ποτέ αριστερός δε θα έλεγε τέτοιο πράγμα,απλούστατα γιαστί δε θα ήταν αριστερός.Θα συμφωνήσω πως το μείζον ζήτημα είναι η ποινικοποίηση της αυτοάμυνας,αφού ο νόμος σου δίνει την επιλογή του να πεθάνεις ή να μπεις φυλακή.Τι σχέση έχει όμως αυτό με τη δήλωση του Καρατζαφέρη,τον οποίο παρατηρώ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υποστηρίζεις συνεχώς;Αμφιβάλλεις ότι εμφανίζεται όλο και πιο σκληρός για να πάρει πίσω τις ψήφους απ τη Χρυσή Αυγή;Αλήθεια,εσύ τι πιστεύεις για την οπλοχρησία;
Το ότι υπάρχουν άτομα που κοιτάνε το πρόσωπο και όχι τη δήλωση είναι σίγουρο. Να σου θυμίσω το κράξιμο των αριστερών για τη πρόταση του καρα πριν μερικά χρόνια για την ΑΟΖ (το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του κλπ) και την αποδοχή των ΚΚΕδων ή αδιαφορία των υπολοίπων αριστερών για την ΙΔΙΑ ακριβώς πρόταση πριν μερικούς μήνες από την Παπαρήγα. Ότι η δήλωση μπορεί να αποσκοπεί αποκλειστικά σε ψηφοθηρία είναι υπερβολή γιατί και στο παρελθόν έχει αναφερθεί στο θέμα της χρήσης των όπλων από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους αστυνομικούς, ΔΕΝ είναι όμως και αβάσιμη σαν άποψη. Μακάρι να μην υπήρχαν όπλα καθόλου ούτε στην αστυνομία. Και μόνο που υπάρχουν μπαίνει ο παράγοντας του ατυχήματος. Για να προσγειωθούμε όμως στην πραγματικότητα, σε μια χώρα που ΔΕΝ υπάρχει καμία προστασία από τους εγκληματίες, είτε μας αρέσει είτε όχι σε περιοχές που μαστίζονται ο κόσμος κάπως πρέπει να προστατευθεί. Είναι εύκολο να δίνεις συμβουλές στον άλλο να παριστάνει το πασχαλιάτικο αρνί για να το παίξεις εσύ ουμανιστής και ειρηνόφιλος. Στην αστυνομία θα πρέπει σταδιακά να περάσουν ΟΛΟΙ από σοβαρή εκπαίδευση και τεστ πριν αλλάξει ο νόμος και τους δώσει το δικαίωμα να πυροβολούν πρώτοι. Είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα γιατί όσο ειρηνόφιλος και να το παίζει κάποιος, θα πρέπει να παραδεχτεί ότι αν ο αστυνομικός βρεθεί αντιμέτωπος με 2-3 οπλισμένους με καλάσνικοφ, θα ήταν τέρας ηλιθιότητας να περιμένει πρώτα να τον γαζώσουν και μετά να πυροβολήσει. Από το δευτερόλεπτο σε τέτοιες περιπτώσεις εξαρτάται η επιβίωσή σου. Δεν καταλαβαίνω την "ξενομανία" που επικρατεί ακόμα και σε τέτοια θέματα. Όταν έτσι λειτουργούν οι αστυνομικοί σε άλλες χώρες, εμείς θαυμάζουμε την αποτελεσματικότητά τους. Όταν κάποιος λέει ότι και εδώ πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι, τότε μιλάμε για επικίνδυνες δηλώσεις. Ε αυτά για εμένα είναι υποκρισία και αριστερή ψηφοθηρία μόνο που ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει και βλέπει τί γίνεται και τα κλισέ του παρελθόντος δεν έχουν πια την ίδια απήχηση.
Kat'arxas eipe para ma para polla o karatzagiozhs xtes kai ousiasthka zhtouse ena meigma agrias dyshs me xitlerikh germania. 1. EIpe oti polites kai astynomikoi prepei na exoun to dikaioma na pyrovoloun gai na 'skotosoun' oti kineitai mesa se spiti h epixeirish. (parepiptontos htan sigouros oti tha prokeite gia afghanous) Ousiastika thelei na perasei nomo pou vazei thn idiotikh periousia pano apo thn anthropinh zoh, afou akoma kai na mhn exei oplo o lhsths, tha exeis to dikaioma na ton skotoneis; Hnomenes politeies dhladh. 2 Me thn dikia tou nootropia tha koimomaste oloi me ena oplo sto spiti, to daktylo sthn skandalh, kai me kathe thoryvo tha rixnoume. To eipa kai prohgoumenos kai tha to ksanapo, Oi lhstes the einai perisoteroi kai kalytera proetimasmenoi. To na oploforei kapoios den tha tous apotrepsei, apla tha tous kanei pio adistaktous. Authn thn stigmh thrinoume thymata apo... ΣΥΝΕΧΕΙΑ lhsteias kai diarikseis, alla autos o arithmos den exei kamia sxesh me auto pou tha symvei an o fuhrer perasei thn tromokratia tou ston kosmo. Gia na mhn valo kai ton paragonta anthropinou lathous tou styl, phge to paidi na parei kati ap to psygeio, tou'pese kati kai mpoukare o rambo pateras pyrovolontas prota kai rotontas ystera. 3. To kalytero o furher to afhse gia to telos omos. Zhthse thn nomimopoihsh ths sklavias, legontas oti oi lathrometanastes tha prepei na kratountai se stratopaida sygkentroshs, kai na kanoune eksanagkastikh ergasia gia ena piato fai. Afou loipon proteine na amerikanopoihthei h ellada apo apopsh sxeshs periousias/zohs-oploforias, petakse kai to hitleriko tou me ta stratopaida sygkentroshs. Opoios den exei katalavei ton logo pou arxise pali ta fasistika tou mallon exei xasei ths dhmoskopiseis tous teleutaious 2 mhnes.
Κι επαναλαμβάνω, αν τα ίδια τα έλεγε κάποια "προοδευτική" φωνή ή δεν θα μίλαγες ή θα συμφωνούσες. Σε βλέπω για άλλη μια φορά να ανησυχείς για την "ανθρώπινη ζωή" του ληστή που ΙΣΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ να χαθεί, δεν σε βλέπω όμως να ανησυχείς καθόλου για τις χιλιάδες "ανθρώπινες ζωές" των θυμάτων που ΗΔΗ χάνονται. Δεν γνωρίζω αν πρότεινε να αγοράσουμε όπλα, η απελευθέρωση των όπλων είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα για το οποίο δεν ξέρω αν μίλησε ο ίδιος ή αν τα λες ΕΣΥ αυτά. Αυτά που λες για ράμπους και ψυγεία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι πολύ μα πολύ μα πάρα πολύ πιο τραβηγμένα από αυτά που κατηγορείς. Και ΞΑΝΑεπαναλαμβάνω ότι αν αυτά τα έλεγε ο τσίπρας (που τα έχει πει) όλα θα ήταν μέλι γάλα. Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει "προοδευτικές" φωνές να μιλάνε για τόπους υποδοχής και διαμονής των λαθρο; Σε πείραξε που τα ίδια στην ουσία τα είπε ο καρα; Τί θα πει εξαναγκαστική εργασία για ένα πιάτο φαί (όπως εσύ το λες). Κατά τη γνώμη σου όσους έρχονται θα πρέπει να τους βάζουμε με έξοδα του κράτους σε ξενοδοχεία πολυτελείας και προς Θεού μην κάνουν και τίποτα και κουραστούν; Ωραία, δεν σου άρεσε η λύση της στέγασης σε ένα χώρο όπου θα έχουν τουλάχιστον τα βασικά για την τροφή την καθαριότητα και τον ύπνο, αντί να κοιμούνται στους δρόμους και στα εγκαταλειμένα. Πες μας εσύ τις δικές σου ΥΛΟΠΟΙΙΣΙΜΕΣ προτάσεις.
Otan leei kapoios oti oi polites prepei na exoun to dikaioma na pyrovoloun kathe eisvolea tote milaei kathara gia to dikaioma tou politi na oploforei. Egw den eipa oti anhsyxo mono gia thn anthropinh zoh enos lhsth. Anthithetos eipa pos otan o lhsths gnwrizei oti einai poly pithanon na oploforei o katoikos enos spitiou, tote tha einai poio diatethimenos na kouvalisei oplo, kai na to xrhsimopoihsei. Auto shmainei oti tha vriskete se megalytero kindyno h zoh ton katoikon. Oso gia ta atyxhmata me atoma pou perastikan gia diarhktes kai fagane sfaira; an nomizeis oti einai ypervolh se paratheto se perioxes pou exoun hdh perasei ta metra karatzaferh kai ths epiptoseis pou exoun auta ta metra (vlepe ton noto ton hnomenon politeion) Kai fysika eimai kata ton stratopaidon sygkentroshs. Profanos opoios erxete edw (alla fysika kai opoios hdh zei edw) prepei na exei to dikaioma se anthropinh... ΣΥΝΕΧΕΙΑ yparksh. Opos epishs prepei na katanoei oti afou eiserxete se mia koinothta, prepei na prosferei sto na kalyptei ths anagkes auths ths koinothtas (kai fysika h koinotita tha vohthaei sto na kalyptei ths dikes tou anagkes). H ellada exei 11 ek plythismo kai einai to megethos ths agglias pou exei 6 fores ton plythismo. To provlhma den einai o plythismos. Einai oti to kratos sou einai mpourdelo logo tou oti o kosmos edw, anti na palepsei gia thn ylopoihsh ton aithmaton pou ethese epi polytexneiou, protimise na eksagorastei kai na pshfisei olh thn vromia pou mas efere mexri edw. Eksartithike toso poly apo ta kommata pou kyvernoun tosa xronia, pou egine enas apo autous. O ellhnas shmera einai ena avoulo, fovismeno plasma, pou perimenei 'lyseis' apo alous panta; Sotires tous ethnous; EIte legontai politikoi, stratigoi, ekklhsiasthkoi (kai ola ta alla diaftharmena kentra eksousias) An den arxisoume os polites na leitourgoume mazi, agnoontas autous pou mia zoh kyvernousan, tote oute ta aitia ths eglhmatikotitas den tha lysoume, oute ths ftwxeias, oute ths koinonikhs anisotitas, oute tipota. Lyseis
yparxoune, apla o kosmos den thelei na analavei ths eythines tou gia na ths ypopoihsei.
Μου θύμισες το http://www.youtube.com/watch?v=ifDQVP5yZ50&feature=related , μάλλον κάτι τέτοιο θέλει ο τιτάνας Γιώργος.
Σωστο αυτο που λεει ο κωλοτουμπας αλλα μαλλον δεν το πιστευει, απλα ψαχνει απεγνωσμενα για ψηφουλακια απο τον κοσμο που υποφερει στις υποβαθμισμενες συνοικιες της Αθηνας και στα μαγαζια του κεντρου. Οι περισσοτεροι φυσικα του την εχουν κανει για .. τα πιο 'ακρα'
ΕΛΕΟΣ........ Και μετα βγαλτε και το στρατο στους Δρομους και γιναμε Συρια... Δεν εχουνε καταλαβει οτι οι αθρωποι που ζητανε να κρατανε αυτα το οπλα ειναι ανεκπεδευτοι,πολλοι απο αυτους δεν εχουν περασει τα ψυχλογικα τεστ καθως και οτι αρκετοι απο αυτους ειναι επικυνδινα κομπλεξικοι? Στον πρωτο τραυματισμο αθωου πολιτη θα γινει εμφυλιος ... Ξανα ΕΛΕΟΣ ΥΓ. Οταν υπαρχξει κρατος προνοιας και δικαιοσυνη τοτε θα μειωθει η εγκληματικοτητα ...... ΥΓ.2 ΕΛΕΟΣ
Γιατί πιστεύεις ότι διαφέρουμε πάρα πολύ από μια τριτοκοσμική χώρα ? Ο σκοπός τους επετεύχθη, διαλύσανε τα νευραλγικά σημεία της χώρας (παιδεία, πρόνοια, γλώσσα, ιστορία, θρησκεία, συνείδηση και πολλά άλλα) και τώρα έμεινε το τελευταίο , να μας κάνουν far west. Δηλαδή να κυκλοφορούμε με πιστόλια μαχαίρια και καλάσνικοφ... Προσωπικά δε θα ένοιωθα και ιδιαίτερα ασφαλής με όλα αυτά, ίσα ίσα το αντίθετο. Από το να ζήσω μια τέτοια ζωή προτιμώ να έχω λίγη πίστη στο Θεό και ότι θέλει ας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προκύψει... Στη τελική όλα για κάποιο σκοπό γίνονται σ'αυτή τη ζωή. Τώρα αν δε πιστεύει κάποιος αυτο είναι άλλο παραμύθι, αν κάτσω να πάρω τα πράγματα με τη λογική δε νομίζω προσωπικά να μπορούσα να συνεχίσω έτσι.
1ον Θα πρέπει να μπουνε αυστηρά κριτηρια στο πότε θα μπορεί ένας μπατσος να σηκώνει όπλο και να ρίχνει 2ον Τοσα χρόνια με όλες αυτες τις μαφίες που έχουνε μπει στην Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ γιατί δεν έχει κάνει κάτι? Μηπως είναι πιο βαθιά το πρόβλημα? Θυμαμαι τον πατερα μου που έλεγε ότι κάποτε κοιμοντουσαν με ανοιχτα παραθυρα και σημερα κλειδαμπαρωνόμαστε σαν τα ποντίκια και φοβομαστε να περπατησουμε σε πολλους δρόμους. Είναι σοβαρό το θέμα και από τις δύο πλευρές.
καλα εχεις "φυγει" μιλια ατελειωτα μιλαμε...αν παιρνεις παραδειγματα απο την αμερικη,τοτε εισαι πολυ γελασμενος..στην αμερικη οι αστυνομικοι τραβανε πιστολι γιατι εχει μεγαλη εγκληματικοτητα..κ δεν αναφερομε σε εγκληματικοτητα,στυλ,πεταω πετρες κ οτιδηποτε μπορω να σου πεταξω,με την δικαιολογια οτι,πολεμαω για ενα καλυτερο μελλον για την ζωη μου, αλλα οταν μιλαμε για εγκληματικοτητα στην αμερικη ο αστυνομικος εδω(γιατι εδω ειναι αστυνιμικος δεν ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπατσος)επιβαλετε να ριξει γιατι εχει να κανει με αποβρασμστα τις κοινωνιας,κ οχι φυσιολογικους αν θρωπους...αλλα με ατομα που θα την φας την πιστολια σου σε χρονο,ντε τε...αν συγκρινεις τετοιες καταστασεις φασιστακο τοτε εισαι πολλη ξεφευγας...συνελθε καρατζαφυρερ..μην λες μ@λ@κιες...μωρε τετοια ατομα σαν κ εσας θελουνε πολλη γ@μησει..μηδενος εξαιρουμενου παραταξεος...αντε ρε ΑΕΚΑΡΑ πατα την βαζελα
Επιτέλους κάποιος το ανέφερε.
Τί νὰ τὰ κάνω τὰ τραγούδια σας ποτὲ δὲ λένε τὴν ἀλήθεια ὁ κόσμος ὑποφέρει καὶ πονᾷ κι ἐσεῖς τὰ ἴδια παραμύθια Τί νὰ τὰ κάνω τὰ τραγούδια σας εἶναι πολὺ ζαχαρωμένα ταιριάζουν σὲ σοκολατόπαιδα μὰ δὲ ταιριάζουνε γιὰ μένα
to sapio politiko susthma kai oi politikoi mpainoun kathe mera sto spiti sas.. gt den pairnete ta opla tote ?
«Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε ο κ. Καρατζαφέρης «Θα αποκαταστήσουμε την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους» απάντησε ο κ. Χρυσοχοϊδης. "Ο ασθενής εβρίσκετε επί της χειρουργικής κλίνης. Εκάμαμε επανάστασην" ανταπάντησε ο κ. Παπαδόπουλος. "Λίγες είναι οι μέρες σας ρε φασιστόμουτρα" φωνάζει ο κοσμάκης. Αρκετά πια με αυτόν το θίασο.
ΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ...... Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΙΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ....ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΟ.....
Αμα του σπασω το κεφαλι με πορτατιφ τι θεωρειται? :P To θεμα φιλοι ειναι,οτι αν εχουμε ολοι οπλο,ποιος μου λεει οτι ο παρανοικος γειτονας που νομιζει οτι τον κατασκοπευω δε θα ερθει να με πυροβολησει? Μην κρινετε απο τον εαυτο σας μονο,υπαρχουν πολλοι τρελλοι αναμεσα μας. Δυστυχως στο Texas που εφαρμοστηκε ο νομος,κατεβηκαν οι διαρρηξεις μεν,αλλα ανεβηκαν δραματικα οι ανθρωποκτονιες και αυτοκτονιες μεσω οπλου,ενω 1300 ατομα καθε εξαμηνο πεθαινουν απο "λαθος" οπως καταλαθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκπυρσοκροτηση η ατυχηματα με οπλα.Στην τελικη ο αριθμος των θανατων αυξηθηκε απο τα οπλα,σε σχεση με τις διαρρηξεις. Η ουσια ειναι να μπορω να προστατευτω και να προστατευσω την οικογενεια μου.Με το να εχουμε ολοι οπλο,δε νιωθω πιο ασφαλης γενικα,ισως μονο λογω διαρρηξης,αλλα δε μου λεει κανεις οτι το παιδι δε θα παρει το οπλο κρυφα και...τα λοιπα... Μυλος ειναι,μην το ψαχνετε,ποτε δε θα υπαρξει αποτελεσματικη λυση γιατι ολα δικοπο μαχαιρι.Η αιτια που οδηγει στην εγκληματικοτητα θα καλλιεργειται παντα. Τεσπα,συμπερασμα μαθετε ολοι πολεμικες τεχνες η αφηστε εξω απο το μπαλκονι η την πορτα σας ενα φακελο "υπερ του διαρρηκτη" γραψτε απ'εξω" :P
Πολυ σωστα τα λεει: οποιος τολμησει να περασει τη πορτα ή το παραθυρο του σπιτιου μου, ή αγγιξει τη κορουλα κ την γυναικα μου θα βρεθει 2 μετρα κατω απο τη γη. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. Κι οποιος διαφωνει να παρει τους εγκληματιες σπιτι του κ να τους ταιζει + πληρωνει.... ΟΥΣΤ
etsi einai file mou, opws egrapsa kai parapanw to exw viwsei..... eipe kai kati allo o Karatzaferhs, pou ksanalew den eimai opados, na exei to dikaiwma o idiwkthths tou spitiou na pyrovolhsei kata tou kakopoiou.... Kserete ti leei o nomos?????? giati egw meta to symvan ema8a!!!! Oti an leei o kakopoios krataei pistoli prepei na to antimetwpiseis me maxairi, an krataei maxairi tote esy prepei na exeis "nyxokopth".... Prepei to oplo sou na einai katwtero to eisvolea giati se diaforetikh periptwsh an ton skotwseis kai apodeix8ei oti eixes "anwtero" oplo tote pas mesa!!!!!! Dhladh kai ston ypno se pianei kai prepei na kratas kai katwtero "meso" antimetwpishs!!! EDW KOLAEI TO ELEOOOOOSSSSS!!!
ston kosmo sou.
Δώστου λίγο ακόμη Γιώργη, να πάρεις πίσω το 1% που στην έκανε για Χρυσή Αυγή... χαχαχαχαχα
5 τα εκατο μαλλον εννοεις... δυστυχως
Etsi, etsi kolotoumpa. Na ksanapareis piso tous pshfous sou ap ta auga. Shmera milhse san pragmatikos Hitler. Sieg Heil.
File TakMan den eimai opados tou Karatzaferh omws an sou tyxaine, opws se emena, na exeis th gynaika sou kai ta dyo mikra paidia sou sto spiti nyxta kai na mpainei mesa o allos na klepsei ti 8a ekanes pes mou? H oikia mou einai asylo gia mena kai thn oikogeneia mou kai ka8e kakopoios den exei dikaiwma na tromokratei thn oikogeneia mou kai na trexoume 6 mhnes twra se psyxologous gia th syzhgo kai ta paidia mou... Ksereis poso anysxhros eniwsa??? elpizw na mhn to zhseis pote!!!!
Kat'arxas lypamai giauto pou epathe h oikogenia sou kai elpizo na mhn ksanasymvei. Pragmatika omos an oploforouses, mporei kapoios apo esas na htan nekros tora. Pisteueis oti oi lhstes tha stamathsoun na lhsteuoun an gnorizoun oti kouvalaei opla o kosmos? Des ths hnomenes politeies gia na katalaveis th kanei h aukshmenh oploforia. Apla oi lhstes tha anaptyksoun kalytero oplostasio kai pistepse me tha einai poly ma poly pio adistaktoi. To provlhma den lynete oute me thn katastolh, oute me thn oploforia. To egklhma sxetizete me ths koinoniko-oikonomikes synthikes tou anthropou. Ta pragmata tha xeiroterepsoune, kai o karatxaferhs tha xrhsimopoihsei opiodhpote fthno laikismo gia na parei mazi tou ths amorfotes mazes pou aisthanontai tromokratimenoi. Tora einai ora koinonikhs allhleggyhs kai enothtas. O kathe rambo me ena oplo tha kanei ta pragmata poly xeirotera. Elpizo na mhn... ΣΥΝΕΧΕΙΑ sas ksanatyxei auto to pragma.