Quantcast
NEWS
24 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αμφίβολος για το ντέρμπι με ΠΑΟ ο Σιαλμάς!

Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν πήγε καν στα Σπάτα σήμερα για προπόνηση και αύριο θα φανεί αν μπει αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ – Συζητήθηκε ακόμη και να πάει στο νοσοκομείο!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φαίνεται ότι τα προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου δεν σταματούν ποτέ… Σήμερα ο προπονητής της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με τον Δημήτρη Σιαλμά! Ο Ελληνας επιθετικός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε σπίτι. Μάλιστα, δεν πήγε καν στα Σπάτα για προπόνηση (ξεκίνησε πριν δέκα λεπτά) και προτιμήθηκε να μείνει σπίτι καθώς είναι εξασθενημένος και έχει χάσει δυνάμεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυμναστεί σήμερα. Επίσης, συζητήθηκε με το ιατρικό τιμ της Ένωσης μήπως χρειαστεί να νοσηλευτεί για να του χορηγηθεί στο νοσοκομείο η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, αποφασίστηκε να μείνει στο σπίτι του και να ακολουθήσει συγκεκριμένα θεραπεία, ενώ αύριο ο Σιαλμάς θα πάει στα Σπάτα για να δοκιμάσει να κάνει προπόνηση. Αν τα καταφέρει θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι και από εκεί και πέρα θα φανεί αν είναι σε θέση να παίξει βασικός το Σάββατο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ