Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ανεβαίνει ο Ιτανζ

Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο έμπειρος τερματοφύλακας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Ατρόμητου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Δόξα Δράμας στο γήπεδο Περιστερίου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Στο πρόγραμμα μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ενώ ο Τσαρλς Ιτάνζ, που εξετάστηκε σήμερα από τον ορθοπαιδικό Νίκο Πισκοπάκη, θα ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς σε συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλλιαρίτση με την προοπτική να ενταχθεί πλήρως την Κυριακή στις προπονήσεις.

Ευχάριστα τα νέα και για τον Τάσο Καραμάνο ο οποίος το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την αποκατάστασή του έπειτα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ