Ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο, κεκλεισμένων των θυρών, ΟΑΚΑ με τον Ρουμάνο τεχνικό να ετοιμάζεται να πάρει το ρίσκο στην θέση του τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Γλύκο παρότι δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και παρότι υπάρχει και ο Χαλκιάς.
Στην άμυνα, κεντρικά στόπερ θα είναι ο Μαλεζάς με τον Τσιρίλο, αριστερό μπακ θα είναι ο Σταφυλίδης και δεξί μπακ θα είναι ο Αποστολόπουλος καθώς ο Σνάουτσνερ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Πάμπλο Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης θα στελεχώσουν την μεσαία γραμμή, στις πτέρυγες θα βρίσκεται ο Γεωργιάδης με τον Σαλπιγγίδη ή τον Νιμανί ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γιάννου αντί του Αθανασιάδη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!