Quantcast
NEWS
118 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έκλεισε ο Μανωλάς, 600.000 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ παίρνει η ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του νεαρού κεντρικού αμυντικού στην Ντνιέπρ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ποδοσφαιριστής της Ντνιέπρ και επίσημα είναι από εδώ και στο εξής ο Κώστας Μανωλάς, μετά από ένα σήριαλ που κράτησε για λίγο περισσότερο από 24 ώρες. Μετά από δύο αρνητικές απαντήσεις που έδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ στους Ουκρανούς, μία σε πρόταση 350.000 ευρώ (καθαρά για την ΑΕΚ) και άλλη μία σε 500.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 10%, τελικά η συμφωνία έκλεισε στις 600.000 ευρώ, με το ποσό αυτό να μπαίνει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ και να είναι... καθαρό. Εξαρχής τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ της Ένωσης. Το δικαίωμα που έδωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, να ταξιδέψει ο Μανωλάς στην Ουκρανία και να μπορεί να υπογράψει άμεσα από τώρα για το καλοκαίρι, έδωσε τον πρώτο λόγο στον παίκτη και τον θείο του, ώστε να πιέζουν με κάθε τρόπο να ολοκληρωθεί το deal από τώρα.

Παρότι το Δ.Σ. είχε αποφασίσει να μην πουληθεί ο παίκτης, σε τόσο χαμηλή τιμή, αφού εκτός από το... πρεστίζ, υπήρχε και το σημαντικότατο αγωνιστικό πρόβλημα, ο ίδιος και ο Στέλιος Μανωλάς δεν έδειχναν διατεθειμένοι να επιστρέψουν, χωρίς πλέον να έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Η τελευταία αντιπρόταση της ΑΕΚ, που δεν ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί άλλο και να παίζει... παιχνιδάκια, αν και δεν είχε το πάνω χέρι (λόγω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται), ήταν 600.000 ευρώ καθαρά και ένα επιπλέον μπόνους συμμετοχών.

Τελικά το deal έκλεισε στις 600.000 ευρώ (αναλύεται σε 575.000 ευρώ, συν 25.000 ευρώ που δεν θα αξιώσει ο παίκτης για το υπόλοιπο του συμβολαίου του), ένα ποσό διπλάσιο από αυτό στο οποίο είχε συμφωνήσει από χθες προφορικά ο Ανδρέας Δημητρέλος (κάτι περισσότερο από 300.00 ευρώ) με τον Στέλιο Μανωλά, και το οποίο δεν δεχόντουσαν με τίποτα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, ασκώντας έντονες πιέσεις προκειμένου η ομάδα να βγει όσο το δυνατόν περισσότερο κερδισμένη. Η ΑΕΚ λοιπόν μένει... ορφανή στο κέντρο της άμυνας, καθώς πλέον υπάρχουν μόνο ο Δέλλας, Μπουγαΐδης και Χέλγκασον και ευελπιστεί πως αυτή η πώληση εκτός από τα 600.000 ευρώ που θα φέρει στα ταμεία της, δεν θα της κοστίσουν με την είσοδό της στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά βάζει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της (το οποίο βεβαίως θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν δεν υπήρχαν οι τραγικοί χειρισμοί του Αδαμίδη0, από έναν παίκτη ο οποίος θα μπορούσε να χαθεί ως ελεύθερος (αφού δεν υπήρχε και η προοπτική ανανέωσης) και να μην μπει ούτε ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη οικονομική στιγμή για την εταιρία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ