Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το aek365, άμεσα θα μπουν τα 650.000 ευρώ από το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που κατάφερε να εξασφαλίσει προς όφελος της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης. Κάτι που φαίνεται ότι τελικά θα γίνει αύριο Τετάρτη, μια και με αυτό το ποσό η ΠΑΕ θα πάει να πληρώσει την Εφορία (έτσι θα μπορεί να σφραγίσει άμεσα εισιτήρια για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στις 11 Μαρτίου) και θα καλύψει ακόμη και κάποιες μικρές υποχρεώσεις προς εργαζομένους και παίκτες (δεν φτάνουν τα λεφτά για όλες).
Αυτά ειπώθηκαν και σήμερα το μεσημέρι στην δίωρη συζήτηση που είχαν ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Χάρης Οικονομόπουλος. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησαν για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ, αλλά άμεσα θα εκταμιευτούν μόνο τα 650.000 ευρώ για να πάνε στην Εφορία ώστε να πάρει μια νέα ρύθμιση η εταιρία μετά από αυτήν που έχασε η διοίκηση Αδαμίδη και έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την ΑΕΚ.
Για το υπόλοιπο ποσό που είναι επίσης διαθέσιμο (1.350.000 ευρώ) από το δάνειο του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλ Σουντάϊρι, θα γίνει εκτενής συζήτηση και αύριο Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ψηλωνει κουτσακουτσα ο κοντος
αιντε παλι με τα δανεια αληθεια ποιος ειπαμε οτι πληρωσε την μοργκαν στανλευ και με τι δοσεις και τι ορους οεο? καποτε λεγαμε ανεκδοτα αλβανος τουριστας τωρα λεμε σαουδαραβας πριγκιπας επενδυτης. οικονομοπουλε πριγκιπας απ την αγιαβαρβαρα ειναι?