Με νίκες στα δυο προσεχή παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Ιταλίας εξασφαλίζει την συμμετοχή της στην τελική φάση το ερχόμενο καλοκαίρι με τον αμυντικό της ομάδας Φάμπιο Καναβάρο να αναφέρεται στη σημασία του αγώνα κόντρα στην Γεωργία.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Sport.it, ο Καναβάρο εξήγησε: «Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Γνωρίζουμε πως η Γεωργία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή την στιγμή, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τα σωστά κίνητρα για την νίκη. Θέλουμε να πάμε στην Νότιο Αφρική και για να προκριθούμε πρέπει να νικήσουμε».
Ο Φάμπιο Καναβάρο τόνισε πως η τωρινή εθνική ομάδα είναι διαφορετική από την ομάδα που το 2006 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Γερμανία. Όπως είπε: «Η τωρινή ομάδα είναι πιο αδύναμη από την αντίστοιχη του 2006. Είναι διαφορετικά, διότι ένα γκρουπ παικτών έχει έρθει από την εθνική U-21, όπου γνωρίζονταν μεταξύ τους και είχαν διεθνείς εμπειρίες. Η τωρινή ομάδα είναι λιγότερο ανεπτυγμένη και γίνονται προσπάθειες ανοικοδόμησης. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές και κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας. Θέλουμε να πάμε στην Νότιο Αφρική για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να «σβήσουμε» τα λάθη που κάναμε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
