Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Moody’s: Ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας παραμένει!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ακόμη και μετά τη συμφωνία για το νέο δάνειο, ο κίνδυνος να κηρύξει η Ελλάδα στάση πληρωμών παραμένει μεγάλος εκτιμά ο οίκος Moody's.
«Η ανακοίνωση της 21ης Φεβρουαρίου για τη στήριξη της Ελλάδας είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αλλά ο κίνδυνος χρεοκοπίας παραμένει αυξημένος, ακόμη και μετά την υλοποίηση της ανταλλαγής ομολόγων», υποστήριξε η αναλύτρια Σάρα Κάρλσον, σε εβδομαδιαίο σημείωμά της.

«Το βάρος του ελληνικού χρέους θα παραμείνει σημαντικό για πολλά χρόνια και η χώρα δεν θα είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στις αγορές μετά το τέλος του δευτέρου προγράμματος βοήθειας», υποστήριξε.

Χαρακτήρισε δε «πηγή πολιτικού ρίσκου και ρίσκου υλοποίησης» τις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν τον Απρίλιο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ