Με στόχο να πραγματοποιήσουν ανάλογη πορεία με τις προηγούμενες, Ευρωπαϊκές επιτυχίες ταξιδεύουν οι ξιφομάχοι της ΑΕΚ στην Κροατία. Η Ένωση θα κατέβει με όλα της τα «αστέρια» στο Πόρες στις 29 Φεβρουαρίου και η προετοιμασία των παικτών βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο με τους ρυθμούς να είναι υψηλοί. Οι ιθύνοντες του τμήματος επιθυμούν να πανηγυρίσουν ξανά μετάλλια και διακρίσεις, όπως άλλωστε συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα και έχουν προετοιμάσει ανάλογα τα «κιτρινόμαυρα» ξίφη.
Να σημειωθεί πως στην Κροατία θα βρεθούν τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ και πρόκειται για τους Θεοδωρα Γκουντούρα, Μαριζέτ Χουρί, αλλά και τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, Αριάνα Σακελλαρίου και Ρομπέρτο Ντάβολι. Οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν παράλληλα και με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα ο Ορέστης Ποτού, ο οποίος βρίσκεται ως δανεικός στον Κωστέα Γείτονα θα δώσει το «παρών» και θα προσπαθήσει να διακριθεί, αφού μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στα «κιτρινόμαυρα» λημέρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!