Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ηρεμιστικά στον Γιάχο πριν το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ αποκάλυψε πώς προετοίμασε ψυχολογικά τον διαιτητή από την Χίο πριν το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης"- Τι είπε για την επίθεση στον Κωνσταντινέα αλλά και την δίωξη στον Φερέιρα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ψυχιατρική προετοιμασία χρειάζονται οι διαιτητές που έχουν οριστεί να διευθύνουν παιχνίδια όπως αυτό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή να αποκαλύπτει πως παραμονές του ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Φάληρο είχε χορηγήσει ο ίδιος, σαν γιατρός, ηρεμιστικά στον Γιάχο που είχε οριστεί να διευθύνει το παιχνίδι.

Μιλώντας στον SENTRA FM 103.3, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, όταν ρωτήθηκε για τον διαιτητή του ντέρμπι της 18ης Μαρτίου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό απάντησε: "Και στον πρώτο γύρο, ένα πριν από το ματς, είχαμε διάφορα. Και παρά τις Κασσάνδρες, η διαιτησία πήγε πάρα πολύ καλά. Από την ώρα που επιλέχθηκε ο Γιάχος μέχρι την ώρα που πήγε και σφύριξε, μιλούσαμε κάθε μέρα για να τον εμψυχώσω και έφτασα στο σημείο, ως γιατρός, να του δώσω ηρεμιστικά για να κοιμηθεί παραμονές του αγώνα. Οι διαιτητές για τέτοια ματς χρειάζονται ψυχιατρική προετοιμασία".

Επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής μίλησε για
- Τις βόμβες στον φούρνο του Κωνσταντινέα: "Ήταν δολοφονική επίθεση. Δεν υπάρχουν λόγια".
- Αν οι επιθέσεις γίνονται για να εκφοβίζουν τους διαιτητές: "Δεν είναι μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν. Αυτό το χτύπημα μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Μου προξένησε τρομερή εντύπωση το χτύπημα την συγκεκριμένη στιγμή, στον συγκεκριμένο διαιτητή και το μέγεθος του χτυπήματος. Κάποια στιγμή πρέπει να πέσει φως σε αυτές τις ιστορίες".
- Την δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά του Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόση φασαρία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε καμία επιλεκτική ευαισθησία. Ας μας πούνε πότε υπήρξαν δηλώσεις ή ανακοινώσεις εναντίον διαιτητών και της ΚΕΔ και δεν στείλαμε τα δημοσιεύματα στον εισαγγελέα. Όπου νομίζει εκείνος πως θα υπάρξουν διώξεις, θα υπάρξουν. Ό,τι δημοσίευμα ή βίντεο υπάρχει τα στέλνουμε στον εισαγγελέα και μην βιάζεστε, τώρα έπιασε δουλειά. Η Καλλονή που κλήθηκε, το συμβάν ήταν πριν τρεις μήνες. Το είχαμε πει από την αρχή δεν παραγράφεται τίποτα".
- Αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την επίθεση στον Κωνσταντινέα: "Όλοι θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως πιθανώς υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί".

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ