Η ομάδα στίβου της ΑΕΚ κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ με όλα τα της τα «αστέρια» και κατάφερε να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση κατά την διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας μέρας των αγώνων κατάκτησε δύο μετάλλια με τις Βούλα Παπαχρήστου και Ελένη Τζήκα. Η πρώτη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και είχε μέγιστη επίδοση τα 13,61 μέτρα στο τριπλούν, κατακτώντας όμως το χάλκινο μετάλλιο. Ενώ η Τζήκα κατέκτησε το ασημένιο με 13.48 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση, πίσω από την Φλωρεντία Κάππα του ΓΣ «Ελ Βενιζέλος», η οποία είχε επίδοση 14.44.
Να θυμίσουμε πως η Χαρά Κίτσου στα 60μ με εμπόδια βρέθηκε στην δεύτερη θέση και κατά συνέπεια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 8.67.
Στην γενική βαθμολογία η ΑΕΚ βρέθηκε στην δεύτερη θέση και θέλει να συνεχίσει με την ίδια όρεξη και την ίδια συνταγή για να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
