Την εταιρεία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη θα αποκαλύψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λέσχης.
Ο Αθανασιάδης θα δώσει πληροφορίες για το ποια είναι αυτή η εταιρεία, ποια είναι η οικονομική της επιφάνεια, ποια είναι η πρόταση της, πόσα χρήματα σκοπεύει να βάλει και ποιο είναι το πλάνο της για το μέλλον της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η εταιρεία θα αναλάβει το μάνατζμεντ του Άρη καταβάλλοντας συγκεκριμένα ποσά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και στην συνέχεια θα αποφασίσουν αν θα αποκτήσουν και μετοχές της ΠΑΕ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!