Το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλησε να ελαφρύνει την θέση του την ενόχληση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού από τον τρόπο που του επιρρίπτονται ευθύνες από μερίδα του Τύπου, προς το πρόσωπό του.
«Δεν είναι ΕΣΡ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να απαγορεύει στα ΜΜΕ να δίνουν τον λόγο στον Τσάκα. Μόνο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει γεγονότα μπορεί». τονίζει για ακόμη μία φορά ότι τα 15 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να μπουν στα ταμεία αποτελεί την μοναδική προϋπόθεση για να παραχωρήσει 54,7%.
Όσον αφορά την ΓΗΠΕΛ δεν γίνεται γνωστό γιατί αρνείται την συζήτηση για την θυγατρική του γηπέδου με την πλευρά Βγενόπουλου, ώστε να βρεθεί λύση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
