Στη δημιουργία μιας πρωτότυπης εφαρμογής προχώρησε το ελληνικό κράτος με τη βοήθεια του προγράμματος «Διαύγεια».
Πλέον, το ελληνικό κράτος παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να παρακαλοθούν ζωντανά τα ποσά που χαλούν ανά στιγμή οι δημόσιοι φορείς και οργανισμοί.
Η εφαρμογή οπτικοποιεί ποσοτικά δεδομένα που αφορούν δαπάνες του ΙΚΑ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημίων, δήμων, υπουργείων, νοσοκομείων, έργα υποδομών και άλλα.
Την εφαρμογή μπορείτε να τη βρείτε στο www.greekspending.com και οπτικοποιεί τις 400 μεγαλύτερες σε κόστος αποφάσεις του ελληνικού κράτους, για το χρονικό διάστημα των τελευταίων είκοσι ημερών, ενώ ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορους πειραματισμούς, ανάλογα με τον αριθμό των αποφάσεων και τον τρόπο προβολής των γραφημάτων.
Κάθε χρώμα, απευθύνεται σε διαφορετικό τομέα δαπανών, ενώ σταθερά πρώτος φορέας σε δαπάνες είναι το ΙΚΑ.
Τοπιο αξιοσημείωτο είναι ότι η εφαρμογή «γεννήθηκε» και «στήθηκε» μόλις σε ένα Σαββατοκύριακο από τον κ. Χρήστο Τσίγκανο και βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία περαιτέρω επεξεργασίας και ανάπτυξης, γι' αυτό προς το παρόν κάποια νούμερα ίσως δεν απευθύνονται στην πραγματικότητα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το Υπουργείο Εξωτερικών γιατί έχει αυτές τις εξωφρενικές δαπάνες??!!!?? Πότε θα σταματήσουν τους υπερβολικούς μισθούς στους υπαλλήλους εκεί πέρα??!!!?
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ...ΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ναι και μετά ξυπνήσαμε κυρία τουρλή , τουλάχιστον μεροληπτικό και συνεπώς κακό και επικίνδυνο για αντικειμενική θεώρηση της πραγματικότητας το άρθρο σας. Που είναι οι αμυντικές δαπάνες και η εξυπηρέτηση χρέους? τι θεωρείτε εσείς ή ο δημιουργός της εφαρμογής έξοδα του κράτους? μήπως απλα δεν έγινε κάποια πληρωμή σε αυτές τις 20 τελευταίες μέρες? χμ, μάλλον για αυτό να υποθέσω φαίνεται πως το πρόβλημά μας είναι μόνο το ΙΚΑ, που παρεπιμπτόντως το πληρώνουν ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ