Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βαρύ το κλίμα στην Ξάνθη

Παγωμάρα επικρατεί στο στρατόπεδο των «Ακριτών» μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Βαρύ είναι τι κλίμα στην Ξάνθη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για τους «Ακρίτες», οι οποίοι πάντως είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν σύντομα στις νίκες, αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια.

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστικαν στον σαββατιάτικο αγώνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Πρόβλημα στο γόνατό έχει ο Μανώλης Μπέρτος και σφίξιμο στο δικέφαλο ο Δημήτρης Γούτας. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν θεραπεία και η κατάστασή τους δεν είναι ανησυχητική. Δεδομένη είναι η απουσία του Μαρκόφσκι από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ωστόσο υπολογίζεται και πάλι ο Βάλλας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ