Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΜΕ υπέρ Καστίγιο

Τα Μέσα στο Μεξικό αναρωτιούνται γιατί δεν κλήθηκε ο φορ του Άρη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Μεξικού, Χοσέ Μανουέλ Ντε Λα Τόρε, δεν συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα προσεχή παιχνίδια τον Νέρι Καστίγιο γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των Μέσων της χώρας τα οποία τάχθηκαν υπέρ της κλήσης του επιθετικού του Άρη στην εθνική ομάδα.

Από πολλά Μέσα, η μη κλήση του Καστίγιο χαρακτηρίζεται ως "μεγάλη απουσία" ενώ άλλα Μέσα παρομοιάζουν την περίπτωση του επιθετικού του Άρη με την περίπτωση του Κάρλος Βέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ ο οποίος από τότε που άρχισε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κέρδισε την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή ο οποίος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα. Όπως αναφέρεται: "Από την στιγμή που κλήθηκε ο Βέλα, γιατί να μην καλέσει και τον Νέρι που παίζει, βάζει γκολ και αποθεώνεται από τους φίλους του Άρη; Αφού επικρατούν όλες αυτές οι συνθήκες, αξίζει μια ευκαιρία".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ